2011-02-28
18:00:54

...

vad har jag gjort för att förtjäna detta?! kan du svara mig på d?!
du beter dig som seriöst världens största idiot,men du kan ju fan inte inse,jag gråter hur jävla mycket som helst för att jag saknar dig. men du verkar aldrig förstå det,för jag vill förklara hur jag faktiskt mår och hur allting är utan dig! men du bryr dig inte ett piss om mig längre. du kanske vill att jag gör det! men fint,det skulle aldrig göra dig ledsen. men visst om det är det du vill så ska jag faktiskt aldrig mera störa dig,om du seriöst inte behöver mig mer så är det ditt val. jag tänker inte välja,för om inte du vill ha med mig att göra så äre okej för mig!
men jag älskar dig,det gör jag. jag saknar dig faktiskt mer än du förstår,jag vill bara inte säga att jag saknar dig t dig.. men visst du klarar dig lika bra utan mig!
ha en bra framtid!
du behöver inte mig längre.
kan lika gärna försvinna från allt och alla nu.
hejdå sötnos,vi finns inte mer,för du vill som du vill.
det tänker jag inte hindra.
men glöm aldrig bort att jag älskar dig!

2011-02-28
17:44:12

imomusik i mitt jeffla ♥

hej bloggen eller något?!
idag var första skoldagen,rätt chill,haft kul. liksom fick träffa alla idag,engelskan var sådär,fast ändå kul kändes som eeeeeevvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiggggggggghhhhhhhheeeeeeeeeetttttteeeeeeeeerrrrr tills vi slutade. extra engelska med en kärring är mega tråkigt iaf. jag är grymt på otroligt dåligt humör.. vill ba ta livet av mig. nejfan nu ska jag leta reda på imomusik. och ladda ner och lägga över t mobilen. sen ska jag nörda dom resten av kvällen tror jag. gud vad jag är sur,ledsen och besviken. jag mår för dåååligt. och nej jag ska inte skada mig även fast det hade känts en aning lättare att få bort en del av smärtan. så nej!... tänker inte skada mig mer för att åka på mer skäll eller ja.. men nu ska jag leta reda på deppigmusik och ladda ner och föra över t min mobil. hejdo eller något.

- jag älskar dig sebastian! tack för att du finns,och att någon förstår mig! jag älskar dig min underbara man :* 28/02-11,gifte vi oss asso idag :* jag älskar rey nu,idag,imorrn och förevigt!

bilden väcker en underbar känsla inom mig.


take care.

- sebastian,du är mina andetag,mitt hjärta! oavsett vad som sker,så får du lova att förevigt finnas där vid min sida och aldrig släppa taget! jag älskar dig!
2011-02-27
17:00:49

den enda som får mig att vilja leva är faktiskt bara du! ☺

hejsan bloggen,sitter vid datorn och har en aning suuuuuuuuuuper tråkigt! menmen vad ska man ens hitta på?! ingenting tror jag.. idag har jag typ inte gjort ett skit,men vad spelar det för roll? iaf sitter vid datorn och dunkar musik lyssnar till Dr Bombay's låt Calcutta,fyfan vad jag skrattar,jag sitter här iaf och tänker.. mår lite sådär,kom just och tänka imorgon ska man tbx t skolan,till det verkliga livet,menmen d gör väl inte mig något?! jag är jätte taggad tills den 21:a mars!!! då ska jag,moster,kusinerna och morsan t ULLAREEEEED! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D snacka om att jag typ är överglad?! :D:D:D men iaf,nu sitter man här,lyssnar på musik och försöker komma på något att skriva :) min paro var awesome,ni ska ba veta hur mycket jag verkligen gillade att praoa där :O asso,jag vill tbx dit,hade asa roligt :) mitt sportlov var oxå bra :) träffade rätt så många,men igår och idag har jag för de mesta tagit det lugnt :) kände väl för att behövas vara alone någon gång. men nu sitter man här imorgon ska man till skolan och då börjar det verkliga livet :) så det ska bli nice att börja skola :) men nu har jag inget och säga mer så herrå! :D


- om jag har en timme kvar i mitt liv att leva,skulle jag njuta av dom sista minutrarna,sekunderna och hinna säga farväl till dom som står mig allra närmast. sen skulle jag försöka gå fram t den killen som fånga mitt intresse för honom och förklara som d är,att detta är min sista timme på denna jord,och att jag älskar han seriöst mest. för om jag levde kvar,så skulle jag aldrig tacka nej till att leva ett liv med honom!<3

lite bilder bara :)















take care.

2011-02-26
19:36:17

MOHAHAHAH :D

hej :) eller något,jag har inte orkat uppdaterat,har varit för lat,men nu kanske jag är igång. jag har typ dö tråkigt. men ska väl typ fixa lite musik och grejer :P asso mina praovecker har varit awesome. haha mitt sportlov har varit underbart med ^^ men nu ska jag väl göra något vettigare än att sitta och blogga?! :P haha aja,herrå eller något :) på måndag börjar verkligheten igen! haha,fett kul de kommer bli :D saknat skolan fan.. lite konstigt av mig,men jag har bestämt mig nu. jag ska börja plugga göra läxor och skit och ta skolan på allvar :D woho,josephine ska ta skolan på allvar,haha :P men det är bäst så :) aja chao :)


göllig chey ^^



jag saknar dig något enormt,jag älskar dig!
2011-02-24
18:21:41

natten kommer ega!

jag uppdaterar när jag orkar så deså suckers! :D

2011-02-06
12:23:33

hejdå

har packat väskan med massor av saker.
som te.x kläder och skit,så snart ska jag äta sen bär det ut till landet där jag ska till mina kusiner :)
ska bli otroligt trevligt,sen så blire in till stan och till nikolaikyrkan och där äre gudstjänst :)
efter det blir det hem till farmor,ja fett mysigt sen slaggar jag där i 14 dagar,alltså 2 veckor.
kommer kännas grymt skönt :) aja nu vet jag inte vad jag ska skriva.
iaf vi ses eller något :)
hare bra,vi ses om två veckor eller något sånt! när jag är tbx hemma igen :)



2011-02-05
17:17:02

björn rosenström♥

hejsan ^^
sitter vid datorn och nördar till låtarna som björn rosenström har gjort,ikväll äre melodifestivalen och just nu gör jag väl inte så mycket mer än det gamla vanliga, bdb,fb,msn och musik. dels har jag tagit nya bilder (:

har bytt piercing oxå! :D



mitt stjärntecken är:



Tvillingarna


en bild jag har fixat.


en liten flashig bild jag tagit :D



kärlek


me


moneeeyyy(L)(L)(L)



geggamojja :$


lite smått smexig bild på lilla miiiiig :D:D:D


jag iiiigeeen :D:D:D


igen :o


sexig brud i lyxförpackning :$


2011-02-04
21:19:44

var den du själv vill,ingen ska behöva klaga på det!

WARNING FÖR OTROLIGT LÅNGT INLÄGG!

ingen ska behöva få tryckas ner,få otroligt dåligt självförtroende,tro på vad andra säger om en,inte sänkas ner och må skit,bara för att andra säger det så ska man inte lyssna.
ingen är prefekt,verkligen inte perfekt. det finns ingenting som heter rätt eller fel. allting är lika bra! alla är lika fina,det finns inget som heter snyggare,sötare,vackrare,sexigare eller något sånt! alla är precis lika bra! och ALLA ska inte ta åt sig om vad andra tycker om er! vafan är dom bättre än er? nej så är det verkligen inte! vafan tror dom verkligen att dom är så mycket bättre än er alla så är det så grymt fel. jag vet själv hur det är,jag går dag för dag och mår skit. men jag vet att jag duger,det gör alla precis ALLA! för att någon tjej/kille inte gillar er som ni kanske gillar. om den personen inte bevisar sitt intresse nejmen fan då är den personen inget och ha! jag vet hur det känns!

har varit fast vid en kille i över 1 år och 2 månader. så grymt jobbigt,men jag har lärt mig med tiden. han har verkligen vinklat bort kinden när jag kommit förbi,han har alltid tittat ner i marken när han har gått förbi eller när jag varit i hans närhet som att han verkligen aldrig ville se mig! han har alltid gett mig handen tillbaka och drygat! tro mig han har verkligen inte visat något intresse för mig! men jag har faktiskt inte släppt honom för att jag tyckt han varit så otroligt speciell,men det var inte förns någon dag sen som han bad mig låta honom vara. tror faktiskt aldrig att jag träffat något drygare person än vad han just var!

någon ni gillar som behandlar er rent ut sagt som skit är fan inte värda er! inte fall dom bara vänder ryggen till när ni försöker förklara för dom,för då är dom inget och ha! ni kanske tror,jamen han är den enda,åh hur ska jag klara mig utan henne/honom? men som sagt han/hon är inte bara den enda som lever på denna jord,det finns så många andra. den rätte står vid ett hörn och har inte visat sig än. så alla ni som är singlar ni ska inte längta efter kärleken eller visst det får ni ju,jag förbjuer er verkligen inte! men som sagt det är bättre att försöka undvika all kärlek och inte bry sig och lägga allting bakom er,och bry er mer om era vänner och så. det är nog det viktigaste. jag märkte faktiskt hur mycket jag verkligen förändrades pg.ö att den kille jag gillade grymt mycket,och som jag fortfarande gillar att jag var rädd för rädd för att släppa honom,och jag lät faktiskt han komma före allting annat,jag tänkte inte på vilka jag sårade,eller vilka som lämnade mig bara pg.ö honom,just honom! jag tog åt mig så otroligt mycket,skit snack och svek. jag grät varenda natt.

men jag brydde mig inte! jag lät mig plågas och lät folk trycka ner mig,för jag jag brydde mig inte just HAN som sagt stod bara framför mig,jag såg bara honom som min hjälte,men ist var han ett helvete! som sagt har jag släppt honom nu,men jag har inte släppt honom helt,för att liksom jag gillar han fortfarande lite. tycker fortfarande att han är den snyggaste på hela skolan,men efter all skit som han gav mig,så har jag insett vilken idiot jag verklige föll för. jag såg aldrig det. mina vänner varande mig,men lyssnade jag? nej det gjorde jag inte. jag lät honom fortsätta tills vi snackade och han visa mig vilken idiot han verkligen är!
nu lever jag mitt liv och visst jag har gått och blivit lite småförtjust i en kille i 7an och jag har insett att jag måste kunna gå vidare i mitt liv!.

men det är inte bara kärleken som man ska sluta bry sig om.
liksom utsidan,vad gör det ens? hur du än ser ut så är du unik precis som alla andra!
som jag skrev innan ingen är perfekt,verkligen INGEN! det finns INGET som heter RÄTT eller FEL.
eller sötare,snyggare,sexigast,vackrast osv. folk har blivit utseendefixerade! men ni ska inte ta åt er skit för hur nu ni ser ut. dom vänder inte ryggen för att du inte är fin,eller så utan det är tvärtom. dom vänder sina ryggar för att dom tycker du är söt! om dom snackar om dig så är det bara för att dom är otroligt avendsjuka på det just DU äger och har,som inte dom har och aldrig kommer kunna få!

som sagt du duger som du är och det kommer du alltid att göra,låt inget trycka ner dig själv,det folk skriker efter dig,är ord som dom skriker för att dom menar sig själva! som detta ordspråk "andra människor är dina speglar,det du älskar eller hatar hos en annan människa återspeglar sig på dig själv om något som du älskar eller hatar hos dig själv" så vad du än gör,tro inte på det dom skriker efter!

om dom snackar bakom din rygg,är det deras fel för det dom snackar om är bara massa bullshit som inte existerar,dom rykten folk startar om dig,kan bero på otroligt mycket saker men framförallt avendsjuka! som sagt visst dom kan säga att dom inte är avendsjuka,men annars skulle dom ju inte startat rykten,snackat skit,kallat dig saker som sårar men du är stark så länge du står på båda benen och inte fegar ur och tar den fegaste utvägen!

allt många mer tar sitt liv pg.ö massa skit,tex mobbning,men som sagt att ta sitt liv,visst det är många som kanske vill ta sitt liv? vad vet jag,hm som sagt jag har velat tagit mitt liv pg.ö saker men om man tänker såhär vad skulle hjälpa med att ta sitt liv? men visst vill man såra sina vänner,familj,släkt + många andra så är det ens egens ansvar! fullt upp till var och en! men kan säga såhär,alla människor är gjorda för en sak och det är för att leva sitt liv och ha det kul,inte för att ta emot massa skit!

som sagt,att ta sitt liv hjälper ingenting,det förstör och sabbar inte bara ens egna liv,utan så många andras liv än bara en egens,för visst man kanske känner sig så liten och det kanske känns som att ingen bryr sig om en. men det finns så många som bryr sig om en. även fast det inte känns så,så är det så otroligt sant,och allt vi människor gör,det sätter spår i andras liv!

att ta livet av sig är ingen utväg det är snarare en feghet till att inte våga stå kvar och kämpa,visst många som klagar på sitt liv,men det finns hjälp tex bup,en kurator på skolan man alltid kan vända sig till,lika så lärare och skolsyster dom har tystnadsplikt och säger inte vidare till någon ifall det inte är allvarligt,det finns massa andra också,man har tex vänner man kan vända sig till,man har föräldrar om man inte vill prata med någon i familjen eller vänner kan man alltid vända sig till tex bup,bris,en psykolog,kurator eller någon annan,finns och söka på google!

tro mig,att prata med en skolsyster går oxo bra,det har jag gjort,jag har berättat hur jag har känt och hon har inte sagt vidare för hon har tystnadsplikt! dels ska man alltid vända sig till en vän som man verkligen kan lita på och som man vet inte kommer att berätta vidare,som har tystnadsplikt! och att säga till fel personer kan orsaka otroligt mycket fel.

som sagt,jag har mått grymt dåligt,jag har skärt mig och så,inte pratat med någon,men jag går till kuratorn på min skola och jag bryr mig inte om vad folk tycker om det,för det är något som bara angår mig själv,jag går till kuratorn pg.ö att jag mår dåligt eller bara behöver snacka,man kan snacka om vad som helst det har jag gjort. jag har pratat med vänner som jag verkligen litar på som inte går runt och berättar vidare. jag har pratat med mina föräldrar,har skadat mig själv.

men som sagt tänk såhär,du är den du är mer kan vi inte göra. vi skapades för en sak och vi alla är skapade för att leva och ha det kul. alla människor som snackar skit,mobbar,trycker ner och får en själv att sänka ner en själv är helt totalt falska! dom har ingenting innanför pannbenet! och det är sant!

för att du duger som du är,och duger inte det nej men då får det vara! du är älskad för den du ÄR inte för den du borde VARA! du ska vara den du trivs med att vara alltså dig själv,du ska inte byta scen och ändra dig själv för att någon annan vill det! du ska vara dig själv,för att vara någon man inte trivs med att vara ger bara fel situationer och man kan hamna i helt fel kompiskrets och då kan livet bli jobbigare än allt annat!

bli hellre HATAD för den du är,än ÄLSKAD för den du borde vara,för det är bättre att vara sig själv,det gör livet så mycket bättre,och var så jävla ärlig mot dig själv,det är det bästa,tycker inte folk om dig för den du är! nej men fan då får det vara! det finns folk som inte tycker om dom så känn inte att du är den enda som ingen gillar! för alla gillar dig på ett eller annat sätt! du är unik och speciell för den du själv är,och du har något som ingen har eller som någon verkligen inte kan ta ifrån dig!

skit i vad folk tycker om dig,som om dom är mycket bättre än dig,snyggare eller så! svar NEJ! dom är precis lika vackra,snygga och söta precis som du! så vad du än gör,du behöver inte följa mina tips men det är nog ett av dom bästa,för jag har varit med om detta,att folk inte accepterat mig för den jag är,men vafan då får det vara! jag accepterar dom för den dom är,och accepterar inte dom mig,nej då förtjänar dom inte att ens hamna på min vänlista! så skit i vad folk säger om dig,all bullshit som dom säger om dig återspeglas på vad dom själv tycker och tänker på dom själva,så är det! lev livet nu,och följ detta råd,för det är det bästa,och hur du än ser ut det spelar ingen roll,folk ska älska dig för den person som bor inuti dig inte för hur du ser ut! ju större,desstumer att älska tänk på det!

ha en trevlig kväll :)

big love,josephine!<3


- ingen kan någonsin förklara min kärlek för dig,ingen kommer någonsin kunna skilja på oss två,jag älskar dig bästavän!<3



2011-02-04
20:32:00

ingenting fungerar riktigt som det borde.

idag har det varit skoldag,rätt roligt faktiskt,har väl haft rätt roligt,prov idag och någon tråkig NO-redovisning,iaf tror detta är första gången på denna vecka som jag verkligen äter i skolan,iaf riktig mat,och att jag tog två potioner kunde man inte tro. hm,otroligt kul har man haft,såhär har min vecka sett ut. juste vill bara säga att jag och beckah verkligen inte har någe liv när vi sitter i grupprum,haha...

MÅNDAG:
skola som vanligt,efter skolan blev det hem och glo på Simpsons the movie,en bra film.

TISDAG:
skola,kort men bra,när jag kom hem blev det att fika med mammsen eftersom jag hade bakat bullar på hemkunskapen. så det var trevligt sen så "pluggade" jag no,eller vafan man ska kalla det.

ONSDAG:
åh,den softigaste dagen på hela veckan kanske? började 09.10 otroligt skönt,riktigt mysig sovmorgon,sen hade vi musik dirrekt på morgonen där vi är i grupper,och vi gjorde någonslags låt,som jag och beckah rappa till,sedan så vr det väl en helt vanlig dag? gick till kuratorn,svenskan var kul. jag och beckah satt i ett grupprum och flummade typ ihjäl? och spelade in videosar. haha vi har verkligen inget liv. efter skolan hämtade min kära älskade farmor mig och beckah och vi åkte hem till henne där vi åt,och sedan gick vi till längbro församling där vi skulle ha komfrimation men det var tydligen ingen konfirmation men ändå rätt bra att vi gick dit,fick reda på att jag fick praoa där :D amen så grymt gött,varit så grymt orolig,att jag INTE skulle få någon praoplats,och att jag skulle fått vara kvar och plågas i skolan. och vara den ensamma 8an på hela skolan,grymt pinsamt hade det varit,men nu fick jag platsen,grymt lättad och otroligt glad. så på måndag börjar jag klockan 8.00 lite mindre underskattat men dom här två veckorna kommer bli dom bästa,och får inte glömma det urgrymma sportlovet oxo. då tänker jag faneme inte sitta hemma och pjåka varje dag. nej någon måtta får det faneme vara! då ska jag träffa så många som det bara går. och jenna ska sova hos mig har jag bestämt! grymt mysigt det verkligen kommer bli! iaf,sen fick pappsen hämta mig och beckah,när man kom hem så gjorde man väl inte så otroligt mycket mer,tog ett varmt bad för det behövdes.

TORSDAG:
ja,men denna dag var nog den bästa dagen hittills. hade friluftsdag och jag var och curla,haha men det gick ju bra :) var otroligt rolig,tyvärr har jag inga bilder från när vi curla :/ fett tråkigt,men ja iaf,sen gick vi en JÄÄÄÄÄÄÄTTE lång promenad och då menar jag BAMSE JÄTTE JÄTTE lång promenad till vinterstadion,alltså från trängen till vinterstadion breve Behrn arena. ja vi gick och gick,jag och beckah gick sist tog väl ca 1 timma att komma fram för oss. samt att vi gick in på max vid behrn arena och gick på toa,för vi båda var grymt kissnödiga :$ haha,sen gick vi till vinter stadion,och där var vi med fjortis nellie eller vad man ska kalla henne,vi var där väl någon minut sen fick vi sluta,sen drog vi till bussen och tog bussen hem slutade ca 12.00 grymt mysigt och skönt. på bussen hem var jag en anig flummig :$ haha satt och skratta som in i helvete och sa typ hela tiden " amen sluta kuka uuur nellie" haha asså ja,hon som satt mitt framför mig kolla på mig som om jag vore helt dum i huvet,och när hon klev av så blev det massa mys i bussen och massa skratt. haha tills vi klev av,jag och beckah drog till kiosken och köpte lite godis och gick hem. sa farväl och jag gick hem. satte mig och åt. hade grymt tråkigt tills jag såg jenna på cykelbanan och jag sprang ut på altan och bara skrek JENNA! och hon kom och vi hade grymt kul,jag bytte byxer och vi drog ut,sen sa vi farväl till varandra och jag drog hem och tog ett grymt mysigt varmt bad efter all kyla. sen somna jag vid halv nio.

FREDAG(idag):
dagen har varit upp och ner,hade SO som första lektionen men det blev A-pass ist,så jobbade typ ihjäl med NO-saken. sen så hade vi spanska prov vilket var mindre kul,sen hade vi någon NO redovisning aja gick väl bra,sen gick jag med ida till bibblan där jag lämnade min biologibok,sen var det mat så drog till maten med ida det var riktigt god mat idag,inte för att det brukar vara det och för att jag brukar äta. min morsa brukar fråga mig om jag äter,och jag brukar alltid äta något när jag kommer hem,vilket jag inte gjorde idag typ. men ja,sen hade vi svenska och sen slöjd. känns som åratal innan jag blir klar med min efterlängtade fräna skjorta. sen dess har jag fixat med tvätten,och resten setat vid datorn. min msn har verkligen kukat ur,något jag verkligen stör mig på. aja jag orkar inte fixa det logga ut och in igen i min dator bara för att min msn kukar ur!
nu sitter jag iaf här och har grymt jävla tråkigt,kunde haft mycket roligare faktiskt :/ aja livet är som det är,inget man verkligen inte kan göra något åt!


- när jag ser dig,så lyser hela jag upp,för du är den enda som mina fotspår följer!

2011-02-04
17:07:43

...

ingenting är bra,inte just nu iaf.