2011-06-26
17:24:19

Dj Nashie - You Are Not Alone

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself

How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

You are not alone

I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
You are not alone

All alone

Why, oh

Just the other night

I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
So forever can begin

Everyday I sit and ask myself

How did love slip away
Then something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
And you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'

And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone

I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
You are not alone
I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

You are not alone

For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone

Låten är egentligen med Michael Jackson men jag tycker Dj Nashie är bättre!







lite bilder på mig ^^











I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you
2011-06-25
20:02:58

*mig själv & mina intressen!



Ja som sagt det där är jag på bilden! 15 år gammal fyller den 1/6 fall ni exakt vill veta :) En rolig tjej som älskar att vara småknäpp springa runt & vara rent ut sagt galen! Jag antar att mina föräldrar valde mig sånhär,kanske fanns någon knapp som dom tryckte på där det fanns att välja mellan "Tråkig & rent ut sagt uttråkad tjej!" eller knappen som dom tryckte på var "Sprallig,nyfiken,glad & knäpp som alltid hittar på något" ja,jag tror nog att det kan stämma faktiskt! Iallafall nog pratat om det,kan väl ses som en rätt uttråkad tjej på bilder & kanske verkar som en gullig/rar/söt & omtänksam tjej! & visst det kan jag väl hålla med om men som sagt jag är inte riktigt som man tänker sig! Nej,är sprallig & älskar äventyr,iallafall så älskar jag att vara uppe sent på natten med kompisar bara sitta & snacka skit,skratta & ha det otroligt mysigt! Fall min mobil skulle dö så skulle jag kunna offra mitt liv bara för att den skulle kunna leva ett fullsatt normalt liv igen! Eller ja,normalt & normalt vet jag inte om jag ska säga men så att den iallafall skulle kunna funka! För min mobil är något som står mig otroligt nära,kan nå den när som helst & det är den enda som verkligen förstår mig som jag vill att folk ska förstå mig! Som sagt,ett liv utan en mobil skulle jag aldrig klara,jag skulle känna mig som naken! Faktiskt,utan min mobil känner jag mig naken,det fattas någonting! Ta bara när jag var utan mobil i skolan,det kliade i fingrarna & jag saknade något så himla mycket! Ja,jag kände mig naken utan den! Iallafall,mobilen är något som jag har med mig vart jag än är,tro mig jag sover t.o.m med den! Ja gulligt nog så gör jag det tyvärr! Men som sagt jag har allting i den när jag behöver det,behöver jag ringa någon speciell eller nå någon speciell äre bara leta reda på nummret & slå en pling till den! Jag har den musik som behövs när jag känner för att lyssna på musik! Jaja,det var inte det vi skulle prata om utan det var om MIG! Iallafall,som sagt jag är 15 hela år,ja jag får knulla lagligt utan hjälm,jaja men vem bryr sig? Iallafall,jag är en person som älskar att göra folk på gott humör när dom är nere! Det finns inge värre för då får jag dåligt samvete & det avskyr jag verkligen! Ja iallafall nu är det så,jag bor iallafall i Örebro & har en mamma,pappa & en bror. Hade en kanin tryck på bilden för större bild! Iallafall hon hette gumman,men vi var tvunga att avliva henne iallafall,jag är väldigt speciell & kan vara hur som helst,jag skämms inte för mig! Iallafall,det var lite om mig vet inte mer vad jag ska skriva om mig xD Ah,detta är för det mesta om mig!

Mina intressen är rätt olika om jag säger så,men det är iallafall att fotografera & musik! Älskar att spela gitarr & fotografera! Älskar med att laga mat & städa ^^ haha,konstigt nog så gör jag det :P Vet inte varför menmen! Har väl inte så många andra intressen är väl att vara med vänner ^^ ja iallafall,det är det! ^^ Inte så duktig på att förklara men jag är så trött så orkar fan inte skriva nå mer xD Hejdååå!!






Alla dom här bilderna ska förklara mina intressen >.< Jaja,men iallafall sista bilden ja min garderob ser precis ut som på bilden! Fast lite värre,dags att städa den kanske? (:
2011-06-25
19:21:36

:D

Tänkte börja om & se hur långt allting hamnar! Ja det kommer nog bli bra :) Ni känner knappt mig,dags att ändra på det! Så jag sätter igång fullt ös,men kör så mycket som ni faktiskt bör veta om mig! :)

det ni kommer få veta om mig är!
*om mig
*intressen
*musiken
*skolan
*vänner
*ett speciellt minne
*vad kärlek är för mig,vad jag anser är viktigt osv!
*idoler
*favoritidol & band!
*rädslor & fobier
*roliga minnen
*något/någon som står mig mycket nära
*min klädstil
*vad jag skulle gjort om jag hade 1 vecka att leva innan jag skulle dö
*vad jag är mest rädd för ska hända som inträffar mig

ja,detta är nog det ni kommer få veta om mig! :)
ja,men jag sätter igång på en gång med både om mig själv & mina intressen!

peace!
2011-06-25
17:41:44

Min Midsommar ägde som sjutton! & Varning för många bilder! ;)

Haft en kanon Midsommar med Johanna,hennes mamma,hennes bror & hans tjej,farmor,farbror & familjen,kan säga det har nog varit den roligaste Midsommaren på länge! Ja,vi åt som vanligt jag,familjen,johanna & hennes mamma,farbror & farmor sen så låg jag & johanna & bara chillade,haha! Lata,ja jag vet :P Men iallafall fanns inget & göra tillslut drog vi ut & kameran följde med,fina kort blev det ;D Sen drog vi hemåt för att trycka i oss Jordgubbar & grädde,efter det satt vi & bara pratade sen så drog vi ut & var ute kanske 2 timmar & skrattade,fotade & pratade massor! Efter det gick jag & hämta en filt sen satt vi på en filt,jag hämta gitarren & vi satt & spelade & sjöng (: Fick publik xD Iallafall sen drog vi in & var inne en stund tills jag & johanna körde Kubb mot Mamma & hennes mamma,haha vad kul det var! Massor av skrik blev det & vi körde hämn & allt :P Sen kom Johannas bror & hans tjej,& sen vare mat då satt vi & åt & jag kan säga såhär johannas mamma var en aning full så hon satt & prata istället för att äta >.< Sen så drog vi in där det spelades musik & jag & johannas mamma dansade massor mot massa rolig musik! Senare efter att haft en toppen Midsommar & alla hade dragit så bar det in till min säng somnade efter 1 eller något! Vaknade imorse av att ryggen,höfterna,& axlarna! Kan säga såhär min kropp  är inte på topp humör! Men jag känner iallafall att jag lever : )

Idag vaknade jag runt halv tolv,men är fortfarande en aning grymt trött! & har tagit det lungt,satte mig vid datorn när mamma & pappa drog ut! Efter ett tag hör jag hur det plockas i köket & jag tänker det är väl någon ute eller så,för det lät som det. Sen så kom jag på att det kanske var bäst att hämta kameran & föra över till datorn vet ni vad som sitter i köket på köksstolen & kollar på mig?!?! Jag fick världens chock typ ;$ Men där satt en otroligt fin skata med pommes frites i munen & kollade på mig! Jag visste inte vad jag skulle göra så mot mobilen där jag ringde upp pappa & berättade! Har aldrig varit med om sådant! Den var så himla fint,den gick på golvet & kollade så gulligt på mig & jag pratade med den & den kollade på mig & rörde på huvet som att den faktiskt förstog mig! Iallafall sen så flög den upp på gardinstången & gick sedan in i mitt rum,jag stängde dörren för jag visste inte vad jag skulle göra! Sen kom pappa & mamma hem & vi fixa ut den,men tyckte så synd om den för den flög in i mitt fönster 3-4 gånger :/ men ja,lite läskigt vare! Men gud så vacker den var! Men jag tror den saknade oss för det var samma skata som satt igår & pratade med oss! Gud skator,kanske inte är det finaste fågelsarten men denna var så gudomligt vacker! Ord finns inte,hade lust att behålla den ;$

Iallafall,nu vet jag inte vad som händer,jaja typ hela min livshistoria >.< men jaja,iallafall nu tänker jag surfa vidare! ^^ Så ni får ha en fortsatt bra dag!

- Saker & ting förändras,dom ändras med tiden ju äldre man blir.
Om det nu ändå är så,så skulle det vara en annan femma,men jag vet att det iallafall finns något.
Finns något mellan oss,vi har något som får oss att gnistra som glöd,kärleken mellan oss kan vara i år.
Men det är inte jag som ska ta det första steget,det är du som måste inse att jag aldrig skulle kunna skada dig.
Jag kanske också måste ta första steget,men jag vet vad jag vill & det är att ha dig i all framtid.
Kanske må vara knäpp,men känslorna säger så just nu iallafall,jag har bara sett dig på bild & bara smsat med dig!
Jag undrar så väl hur din röst låter,hur det känns att få hålla om dig,kanske får drömma.
Men jag vet att en dag så träffas vi & den dagen kommer bli den bästa dagen i mitt liv.
Förlåt,kanske för tidigt med mina känslor skriker & dom brinner på allra högsta grad.
Jag skiter i hur du ser ut i verkligheten,jag skiter hur i du är i verkliga livet.
Det var inte det jag föll för,jag föll för hur underbar en människa som du kan bli!
Jag vet inte vad jag ska säga men förlåt men jag tror skarpt på att jag älskar dig!
Jag vet älskar är ett starkt ord,men jag skulle aldrig kunna säga utan att mena det så jag säger det för att jag menar det!
Jag älskar dig!♥

Jag låter nu dom flesta bilderna tala för sig själv! Ni får tolka bilderna hur som helst,men alla bilder säger någonting på ett eller annat sätt!




























































Finns många andra fina bilder,men dom här får duga! & observera dom knäppa på mig & Johanna är bilder jag bjuder på så jag är inte snål! Men ni får dom här,kanske blev lite mycket bilder men det skadas ju inte (; Bättre det än ingenting!

peace josse!
2011-06-22
19:21:42

Rubriken säger inte så mycket?

Hej!! jag ska snart blondera mitt hår igen! YEEEEEEYY!!! Eller jaaa slinga det (; HAHAHAH,det var allt! Juste,på fredag ska min familj+grannen+min farmor tror jag fira Midsommar! Jag&min familj ska grilla Buffelpenisar med Öronsnibbar till! MUMS! & min bästis&hennes mamma ska grilla Kameltuttar med Rövsmör! Ja,det låter fett gott! Haha! :D
Hejdå :D








ta hand om er!

2011-06-21
22:05:15

Taylor Swift-Love Story!♥

We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony in summer air

See the lights
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
And say hello, little did I know

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet 'cause we're dead if they knew
So close your eyes
Escape this town for a little while

'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
I was begging you please don't go and I said

Romeo take me somewhere we can be alone
[From: http://www.elyrics.net/read/t/taylor-swift-lyrics/love-story-lyrics.html ]
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story baby just say yes
Oh oh

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you is fading
When I met you on the outskirts of town, and I said

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head? I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring

And said, marry me Juliet
You'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story baby just say yes

Oh, oh, oh, oh
'Cause we were both young when I first saw you


kärlek på låten!♥



2011-06-18
19:23:49

lite förändring?


tänkte fall man kunde slänga upp en bild & låta er se hur jag sett ut genom dom senaste två åren..
ja,vad jag tycker nu så saknar jag mitt svarta hår! alla kommentarer jag fick,ja visst var jag lite crazy som färgade mitt hår svart menmen,fingrarna kliar! om 3 år så är jag nog inte blond längre,nope! vi får väl se vad det blir för färg (; tänkte först färga mitt hår vinrött,bara för att se hur det ser ut på mig,ja det passar ju till mitt blonda hår som jag har nu så varför skulle det inte funka? vidare där tänker jag färga mitt hår brunt,senare blir det eventuellt svart eftersom jag verkligen saknar mitt svarta hår!
aja,det var bara det jag ville! om man kollar på bilden så är nog 2011 den finaste förändringen på mig!

ta hand om er!


hitta någon text med tommy nilsson,en väldigt fin text om jag får säga det låten heten allt som jag känner!

Allt de du söker kan någon ge dig ett svar,
allt de du önskar finns här om du stannar kvar.

Jag vill att du ska känna varje del av mig,
jag ger allt jag har.
Jag känner än hur rädslan att förlora dig,
men om du stannar kvar...

Allt som jag känner, och allt jag förstår,
vindarna vänder, drömmen består.
Vi håller varandra när stormarna yr,
finns här inuntil dej när morgonen gryr.

Jag tar dina händer,
önskar att du ska förstå allt som jag känner,
det finns en tid för oss två.

Jag vill att du ska känna varje del av mig,
jag ger allt jag har.
Och jag känner ännu rädslan att förlora dig,
men om du stannar kvar...

Allt som jag känner och allt jag förstår
Vindarna vänder, drömmen består.
Vi håller varandra när stormarna yr,
finns här inuntil dej när morgonen gryr.

där drömmar blir until verklighet,
där väntar jag på dig.
2011-06-18
18:14:49

what are words-chris medina

låten what are words med Chris medina är en otroligt fin låt! att se videon + lyssna på låten fyller mina ögon med tårar som faller ner på mina kinder sen så ryser hela min kropp! låten är så fin som sagt han förlovade sig med sin flickvän och bestämde sig för att de skulle gifta sig efter inom två år. när hon sen råkar ut för en olycka får hon en allvarlig hjärnskada och hamnar i koma. läkarna vill stänga av respiratorn men chris säger nej. idag så finns han vid hennes sida, även om hon aldrig blir som förut. är det inte äkta kärlek? :')

innan olyckan


efter olyckan


hur stark kan inte en människa vara?
detta kallar jag äkta kärlek!

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4 kopiera & klistra in på fältet vid mitt tryck på enter så kommer videon fram! där är videon som får ens ögon att fyllas med tårar som rinner ner för kinden sedan läggs som ett stort täcke av rysningar på kroppen! låten är så fin att man absolut inte kan låta bli!
2011-06-18
12:14:18

det är bara en dröm,en dröm som aldrig kommer bli till verklighet...

tjolahopp,här sitter man & typ tråkar? ja men eller hur! mina båda föräldrar är ute till marieberg vilket jag också skulle varit menmen jag orkade inte så jag är helt alone hemma just nu! iallafall,mitt internet på min mobil drev mig till vansinne men jag fixade det! nu iallafall så tänkte jag väl göra mig i ordning eller så,nej förresten jag tänkte nog bara ha en såndär chill dag idag! jag känner mig på det humöret att jag typ inte orkar göra någonting! vill nog helst bara ta det lungt,ja det lutar iallafall mot det hållet... aokey,jag är grymt seg & trött! jag typ orkar ingenting! nejmen ska väl försöka plugga lite menmen vi får väl se hur det blir med den saken (; jag orkar fan INGENTING! jag är såhäääääääääääääääääääääääääär lat just nu känner jag. jaja,iallafall nu så ska jag väl gå & göra något vettigare än att sitta & skriva i bloggen? jag antar att det kommer väl ett inlägg senare!
så nu tänkte jag smita iväg till sägen & sovaaaaa tror jag!

- det borde sitta en såndär svart ram med varningstext på kärleken: " OBS! kraftigt beroende framkallande. tänk på att användning av produkten kan skada människor i din omgivning. "


2011-06-17
21:07:03

testinlägg

hoppas detta funkar =P bara testar så för att se hur allting ser ut xD

2011-06-17
20:53:50

det är bara du som får mitt hjärta att banka sådära snabbt!♥

tjolahopp! sitter här & tänker ändra lite på bloggen så ja :) vi får väl se hur allting blir? =D ska iallafall försöka byta ut allting så (;

- om jag kunde,så skulle jag!♥




2011-06-16
21:30:27

du är underbar som du själv är,även fast vi har bråkat & haft dåliga stunder så är du bäst så som du själv är!

vi har bråkat & vi har varit sams.
visst vi alla har sina stunder,men jag vet vart jag har dig.
även fast du kan vara som ett irriterande sår så älskar jag dig & det vet du!
du är underbar hur du än är!
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva,men duvet att jag alltid kommer ställa upp för dig när som!
jag älskar dig det vet du hanna jacobsen!♥

2011-06-16
20:31:43

gud kan man sakna en människa såhär mycket?!

jaja,veckan har varit sådär lätt kuligt kan ju berätta kortfattat iallafall sist jag bloggade bar det av till jakob där man först hämtade upp beckah & begav sig senare till jakob där jocke också var,vi kollade film och busade och hade det sådär små mysigt kul och det åskade ju också? haha,mysigt! efter att varit med grabbarna så sov jag hos beckah det blev en rolig kväll/natt med massa buller och brak! vi somnade gott vid halv fem på morgonen eller något. samma dag träffade vi killarna igen då vi var för det mesta ute och sedan bar det hem till mig där vi åt glass och lyssnade på härlig musik. sen har jag varit på sommarskola men har lagt ner det nu så jag är hemma nu. johanna & jag hade en fantastisk kväll men väldigt läskig! ja,men vi hade sådär mysigt & igår skrev jag en berättelse som jag håller på med! åh,så mysigt!
nästa torsdag flyttar världens bästa in här tills den 12 augusti tror jag! åh,så mysigt!
idag har jag väl inte gjort så mycket.


idag,vaknade jag vid halv tolv ungefär,ja det behövdes nog =) iallafall imorgon ska jag försöka vakna skapligt tidigt för att iallafall göra klart No:n & So:n =) hoppas det iallafall blir som jag tänkt mig! nejnu slänger jag nog in några bilder,även på mig så (;

- jag skulle aldrig kunna välja någon annan än dig.
du är en del av mig nu.
& att välja någon annan skulle jag aldrig kunna göra.
för du är det finaste jag har!













2011-06-16
18:56:44

det känns som att jag blir svagare för varje sekund som går & som varje slag mitt hjärta tar.

Jag vaknar mitt I natten, känner känslan som igår
Som fick mej falla ner på knä, och be en bön att mina sår
Ska läkas med åren, att det finns något mer
Jag vill tro att de finns änglar, som ser o tittar ner
Hoppet håller mej vid liv, men ja vet inte hur länge
Men de känns som om livet går ifråg de sämre till bättre
Så jobbigt att beskriva, glad men deppig ändå
Jag ser ljust på min framtid, vi får se hur de går
Men hur ska ja klara av ett liv som ja tvekar på
Svaren finns där framme men vet inte om ja vågar så,
Ja tar ett steg åt sidan, låter vägen gå utan mej
Kanske fortsätter nån gång, men ja vill inte gå de själv
Har blivit sårad gång på gång, men rest mej upp igen
Men denna gången går de inte, ge mej din hjälp
Jag kryper långsamt framåt, vad är de som faller ner,
Är de änglarna som kommer, ska de göra mej hel

Jag har kämpat o nu, fortsatt leta efter svar
Ja vill se hur mina läppar ler
Jag har allt jag vill ha, men ändå mår ja inte bra
Snälla någon släpp mej fri...

Det går inte att förklara, känslor sitter för djupt
Såklart att livet går vidare, frågan är hur
Jag har klättrat ifrån botten, men det känns som jag är kvar
På samma plats som förut, allt är precis som de va
Ja vill inte inse sanningen, ljuger för mitt inre
Nu när ångesten förvandlats, till mitt sjätte sinna
Det finns inget slut, hjärtat slutar snart att blöda
Varje gång ja ser I spegeln, ser ja ögon som är röda
Fyllda utav tårar, sår på mina kinder
Jag vill ha en rak väg, ja klarar inte flera hinder
Dom säger allt ordnar sej, vi tror på dej
Men saken är den, man måste tro på sej själv
Jag vill aldrig mera leva, jag vill somna in föralltid
Och när ja har nått himlen, vill ja inte ha ett nytt liv
Det är svårt att hitta tankarna, för allt går bara runt
Känns som dagar går förbi, medans ja väntar på mitt sagoslut.






2011-06-11
17:08:32

detta gör mig knäsvag.

ja.. denna lördag är lite sådär halv tråkig,jag vill städa & trixa & dona,men jag vet inte hur det blir med den saken,jag är en aning trött & jakob tjatar fall vi kan ses.. asso jag vet inte.. jag är lagom trött & vill hitta på något roligt att göra.. hmm.. blir väl att jag slinker iväg med antingen beckah till jakob!


hare bra!






2011-06-11
14:06:21

hoppas detta funkar nu då?... äsch vi testar!

hejsan bloggen,som sagt igår gick det knappt att blogga så jag försöker & tittar om det funkar,funkar det inte då tänker jag seriöst ja.. men iallfall idag fyller min käraste pappa år =DD nu sitter jag här framför datorn & väntar på att allt folk ska strömma in i vår käraste lägenhet & fira min käraste pappa! ja,denna månad det är så mycket. tur att detta snart är över! & då slipper man träffa dom på lääänge,iallafall tills morsan fyller år! ja,det blir skönt det! nu sitter man här på sitt härliga sommarlov solen lyser lite halvt & jag är kissnödig så jag nästan skakar om benen! ja,kanske dags att gå på toa? ;o
nu tror jag att jag tänker gå & fixa i ordning mig (: kommer nog ta lite bilder sen på folket,ja vi får se!
åååhh! om 2 veckor smäller det! träffar min skönaste bästaste & sötaste syster beatrice som ska komma & bo hos mig säkert hela detta sommarlov! åh,hur mysigt är inte det! nej,nu ska jag hitta på något vettigare! ha det bra (:


bild från we♥it.com












2011-06-10
19:55:17

jag får inte fram några ord men kärleken för dig går inte beskrivas! gillar dig så otorligt mycket. tänk dig 10 varv runt jorden fast mer!♥

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig

Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…


När som klockorna har stannat

Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat

Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära

Hela livet vill jag ge♥









2011-06-09
18:04:57

7C som blev 8C som efter sommaren blir 9C dom två åren som varit har varit toppen värda,nu kommer det sista året! åh,usch nej jag vill inte. hejja 8C för ett lyckat år till som 9C!♥

sommarlov nu!
kommer kännas både skönt & tråkigt utan min kära älskade klass!
jag menar,min klass det är en klass som man kan kalla som en familj!
vi har så många minnen,både bra & dåliga men för det mesta braiga!
kommer sakna er så sjukt mycket,för ni är några man möter dagligen på vardagarna!
allt prat,allt skratt så vi haft ont i magen alla hyss ja typ allt det roliga vi har hittat på.
alla våra diskussioner ja allting,vi klarar allting!
vi är en familj,även fast vi alla kanske inte har så bra kontakt så är vi ändå en familj!
en mycket bra familj,detta år har varit underbart!
jag hoppas nästa år med er kommer bli lika grymt & underbart!
dom här 2 åren med er,betyder mer än ni anar,ni skapar minnen som man bär med sig hela livet!
kommer kännas så sjukt när vi sedan lämnar varandra,men vi kommer alltid vara en familj!
det spelar ingen roll,för ni är dom som får mig på bäst humör när jag är som nere!
det finns ingen som är som er,det finns bara en klass som oss & det är jag glad över!
jagälskareralla!
stor kärlek till er alla,våran älskade klass 8C,ingen klår oss vi är bäst i vorrt & torrt.
ni gör mig starkare & ni är så jävla guld rakt egenom!♥









fanns ju fler i klassrummet vi är ju en sån stor & härlig familj,men morsan tog inte kort på dom så!
men ja,för det mesta fett fina bilder på mig & andra jossan =DD

ta hand om er!

2011-06-07
17:42:34

så mysigt man har det fast det fattas bara en enda sak!♥








-du är guld.
mitt hjärta för dig bankar.
åh,fy sjutton vad jag gillar dig.
du är så underbar,hur underbar som helst.
hur gullig som helst,du är så super ur gullig.
åh,jag blir så lycklig.
hela kroppen är så glad!♥

2011-06-07
17:04:26

det åskar,& jag slänger väl in det sista inlägget för denna sommar!

tjaa! det åskar men det har varit grymt fint väder :o jusses,igår somnade jag på mage ute i solen med bikini på mig vilket inte är så himlans skönt när man vaknar av att solen bränner på hela kroppen,så nu är man röd som skjutton! var & bada på varbergabadet idag,& snacka om att det var superskönt! jag hostar som fan! & jag är hes,men lyckat precis innan sommarlovet! & jag är så taggad för jag ska ju på sommarskola,det kommer gå galant & snabbt (: längtar redan tills skolavslutningen,men det kommer kännas så knäppt för detta är snart mitt sista år på mellringeskolan! omg,snart börjar jag 9an,omg det känns helt sjukt menjaaa! kan inte fatta att jag faktiskt börjar 9an. som sagt denna sommar har jag ju planerat otroligt bra kan man väl säga (: en mycket gullig & god vän kommer hit över sommaren! vi ska spendera denna sommar tillsammans (: åh,så mysigt! sitter & hostar,har lite halv längtan till sommarlovet. & jag kan säga såhär,jag kommer verkligen sakna 9:erna något fruktansvärt speciellt 9c :$ menjaaa! kanske för att jaa... precis nej vi ska inte gå in på den saken! men kommer kännas så tomt utan dom :o liksom vi blir störst nu asso vi som går i 8an.. så sjukt! folk säger att 8an är jobbig,visst det är den för man råkar väl ut för riktigt många prov som vi hade ett tag prov varje vecka (; haha,men den var inte så tråkig & jobbig som folk säger! nu hoppas jag på ett toppen sista år med min klass i 9an! åh,det hugger i bröstet när jag vet att detta blir det sista året man går med dom ): så sjukt! jag kommer sakna alla något enormt!


- känns så underbart att ha dig hos mig,vid min sida.
dina sms,dom gör mig så glad,kan inte förklara känslan.
det känns som att vi är gjorda för varann.
jag blir så glad av att bara höra ditt namn eller utav att bara se ett sms från dig på min telefon.
jag känner mig så lycklig,för jag trodde aldrig att det fanns.
för det kan ju vara så att det är kärlek i luften.
om detta är en dröm så väck mig inte för isåfall så vill jag fortsätta drömma.
för du har allt jag någonsin drömt om.
& jag gillar dig,gillar dig för den du är.
jag struntar i hur du ser ut,för du gör mig så lycklig.
jag känner att jag orkar.
& med dig vid min sida så orkar jag mer än vad vi båda tror.
jag hoppas på en framtid med dig för det skulle säga mer än vad du tror.
duvet hur allting ligger till & en dag så hoppas jag på att det är du&jag.
du&jag som vandrar hand i hand,för ärligt så kan jag inte se någon ljus framtid med någon annan än just bara dig!♥


men iaf eftersom värmen låg på så fint & bra igår så tänkte jag slänga in några fina bilder på mig & johannas vattenkrig (; det var svalkande & vi skrattade så vi hade ont i magen & hon misshandlade mig med en pinne.. men schysst tjej men jag älskar henne ändå!<3

mys under en filt samtidigt som vi ringde runt & frågade folk fall dom var bögar eller hade comviq!
haha så otroligt roligt var det (: sen så snackade man med exet martin i telefon,& ja han fick reda på sanningen att jag saknar honom,för det gör jag.
jag menar det kändes så sjukt som att det inte var äkta,jag menar den kvällen är något jag aldrig glömmer.
för när jag låg i hans famn så kände jag mig trygg på något sätt & när han kysste mig ja då kändes det som att jag skulle smälla av. även fast han betedde sig som en idiot så saknar jag honom något fruktansvärt!








jag måste bara få visa den så otorligt fina bränna jag fått! men det ser värre ut i verkligheten ;)
ryggen & benen blev drabbade (;




kanske inte syns så bra på sista bilden menmen det syns bättre i verkligheten(:

2011-06-05
14:31:34

bloggpaus!

halloj! sitter vid denna dator. ska snart dra,som sagt jag hostar otroligt mycket så det t.o.m gör ont. & jag vägrar att ta hostmedecin! usch,fy & blää! jag kan inte ta sånt för då spyr jag upp allting!
jag tänkte säga att i sommar blir det nog inte så mycket bloggande för mig eftersom jag mest kommer hänga med kompisar så jag antar att jag inte kommer sitta något vid datorn utan att jag bara kommer finnas på min mobil eller fb,fast nä. jag struntar i det! i sommar så ska jag försöka hålla mig borta från datorn för att jag behöver fixa saker & sådant!
men jag kommer skriva igen senare (: jag tänkte faktiskt passa på att låta bli datorn & bloggen ett tag framöver känns som att det inte finns något att skriva om längre.
så jag tar en lååååååååååååååång bloggpaus iallafall tills sommarlovet är över (: då börjar jag nog blogga igen,vi får se! men nu ska jag vidare & fixa i mitt rum & göra mig i ordning tills ikväll då min fina bebis kommer!
lägger eventuellt in ett inlägg då & då. vi får väl se men tänkte iallafall inte slösa bort mitt sommarlov på datorn nejnej! ut i friska luften ska jag!
så jag hoppas ni får ett fint & braigt sommarlov som jag kommer få (:
ha det bra!

börjar väl bloggandet igen sådär smått gulligt vid den 22 augusti eller ja,vi får väl se! (;

många kramar & kyssar eran jossebosse! (:



2011-06-04
19:42:57

krstianstad!

precis kommit hem efter tre toppen dagar i kristianstad eller ja! det var iallafall tur med vädret. & jag ångrar verkligen inte att jag följde med! massa kort vart det iallafall! vägen hem idag var väl inte sådär jätte kul,jag sov väl mesta delen av resan hem med massa musik dunkandes i lurarna som gjorde så jag somna,men jag trodde jag skulle dö när solen låg på & gassade på som mest! jag blev så trött den sista biten att jag faktiskt somna & vakna upp när vi passerade marieberg! åh hem ljuva hem! vägen ner dit sov jag väl bara 20 minuter men hemresan vart det massa sovande vilket jag tycker var riktigt skönt,men fortfarande är jag trött ?! hostar & är hes & det är inte sådär jätte kul. men jag känner att jag lever. att sitta i en bil med ett hårt säte är inte skönt,men ändå tog jag mig genom 44 mil dit & hem utan något påstående om att jag hade ont! hotellet var bra,förutom att det bodde många pansionärer! ja,vad ska man säga?! haft det toppen där nere,ville knappt åka hem! & besökte den otroligt fina kyrkan som dom har! omg,vilken fin kyrka,kan verkligen inte förklara hur fin den var,den var jätte fin. var ute hela dagen igår & solen gassade på & det var otroligt fint med vädret! nu är man hemma vilket är väldigt skönt! hostar & är hes lika så,så får jag otroligt ont när jag sväljer i lungorna eller något sådant.. jaja,vem bryr sig?! är väl bara en förkylning! taggar sönder tills torsdag,då jävlar då slutar skolan! vilken härlighet,sen äre bara 2 veckors sommarskola,ja menjaa precis! fast det kommer gå fort. men nu ska jag lägga över lite bilder från Kristianstad :) blir inte alla bilder men några blir det iaf :)

morgondagen ska jag nog städa mitt rum & ta en varm & lång & skön dusch,ska sova tills jag vaknar! på kvällen får jag besök av världen finaste tjej! nemligen min pussy johanna! åh,så fruktansvärt mysigt,vi ska grilla & ha det sådär jätte mysigt,mycket snack om allt & inget,massa skratt & bara ha det sådär jätte roligt. hoppas vädret ligger på & att det verkligen blir en otroligt toppen bra dag imorgon som det vart dom andra dagarna! jag längtar redan tills jag får se henne,& få krama om henne & bara få höra hennes röst & se henne le! jag älskar henne verkligen jätte mycket,nemligen min allra bästavän! nu ska jag fortsätta med mitt! hare bäst!♥

du får mig att le♥

- skulle hellre vara olycklig med dig,än lycklig utan dig!