2011-03-27
20:20:16

:)

Tänkte börja med sånt som alla andra också göra. så ni får lära känna mig bättre (: en bra ide jag vet! aha, detta kommer ni få veta om mig.

1- om mig.
2- hur jag var som barn.
3- favoritidol.
4- vad är kärlek för mig.
5- min bästavän.
6- min första kärlek.
7- musiksmak.
8- mina syskon.
9- saker jag avskyr.
10- fobier.
11- detta gör mig till en stark person.
12- favoritfärg.
13- älsklingsfiur.
14- pinsammaste ögonblicket.
15- ett favoritställe.
16- detta får mig att må dåligt.
17- detta gör mig till en bra person.
18- älsklingsmat.
19- någonting jag verkligen hatar.
20- detta får mig att le.
21- intressen.
22- saknad.
23- något jag ångrar.
24- favoritklädsel.
25- en kändis jag tycker är snygg.
26- något som jag älskar att göra.
27- en vän jag saknar.
28- något jag verkligen inte kan leva utan.
29- om jag kunde skulle jag...
30- om jag fick en sista timme i livet skulle jag..
31- något jag vill ha tillbaka som jag haft men inte längre har.


detta kommer handla om mig, kanske inte världens bästa lista, men jag tänker börja på dirrekten så :)
2011-03-27
17:47:34

sanningens minut!

Det finns dom som skulle behöva gråta, som aldrig gråter.
Det finns dom som skulle behöva lida, för att lära sig känna sympati.
Det finns dom som alltid vänder kappan efter varje vind.
Många av dom borde slängas ut i kylan och inte släppas in.

Det finns dom som skulle behöva skrika, som lider och tiger still.
Och det finns ju dom som tar för givet sin silversked i mun.
Många av dom skulle behöva kämpa, åtminstonde för en stund.

Det finns dom som skulle behöva skratta som bara är fulla av gnäll.
Det finns dom som alltid klagar på andra, men aldrig rannsakar sig själv.
Det finns dom som inte har vett att vårda de vänner som de har.
Många av dom skulle behöva trampa i ensamhet ett tag.




 




2011-03-27
16:55:41

hela du är så underbart bäst!

Har hela tiden trott, finna rätt är bara ord.
Det fanns ingen för mig men så träffade jag dig.




2011-03-26
22:24:20

du är helt underbar stoffe!

rubriken säger exakt allting!

Stoffe du är grym, du får mig att le, du är så fruktansvärt underbar!
Tänk om alla killar vore som dig, då skulle världen vara helt underbar!
Finner inga ord för dig, jag bryr mig inte om hur du ser ut!
Din insida gör dig så jävla underbart perfekt så ord inte går att beskriva!
vad skulle jag gjort utan dig? och vad vore jag utan dig?
Ingenting, tack för att du finns, du är obeskrivlig!<3








2011-03-26
17:39:00

äntligen!

hej bloggen :) igår var jag väldigt deppig så jag skrev det dära emo inlägget, och självklart tänker jag inte ta livet av mig, asso vill inte såra folk, skulle kännas så sjukt taskigt! men iaf idag var jag ute och handla med mami och papi, sen så när jag kom hem hjälpte jag mami att packa upp allting och papi försvann sen blev det att äta frulle med mami och nybakta goda frallor, hihi. sen vart det att rensa kläder ur min garderob lovar det blev 2½ påsar med bara kläder, jusses! iaf efter det städade jag mitt rum som sjutton! liksom nu är det grymt fint, och jag dammsugade och lekte såhär smått gullig. har städat hela denna fina dag, och efter jag städat klart blev det att hoppa in i duschen och duscha! grymt skönt. men har fortfarande sjukt ont i ryggen och så. har med städat mitt databord! gud vad duktig jag är :) iaf, köpte två par nya skor, och jag typ hoppa av glädje när jag såg kakor, och det fanns kex med Svampbob :$ haha, jag älskar seriöst svampbob! han är mitt liv vafan! nu ska jag väl hitta på något annat :) ikväll kommer Robin över! grymt mysigt :) aja, nu ska jag fixa över lite bilder till datorn och senare blir det väl att baka pizza med papi och så kommer bästa Robin! awesome! denna kväll kommer äga :) nu ska jag fixa bilder, och juste måste bara berätta, jag fynda bästa grejjen på Ullared! bli inte förvånade men jag fyndade en Svampbobtavla som nu står i fönstret vid sängen! hihi! köpte med en palljettlampa! grymt snygg fan! får lägga in bild på det :)  aja, lägger väl fram bilder :) see ya :D


- it's over now! 1/3-11~21/3-11




en liten smått söt bild :)


Svampbobtavlan vid mitt fönster!!! :$<3<3<3<3<3<3<3<3


Svampbobkexen!<3<3<3<3<3<3<3


älsklingsparfym!<3


lampan


nya skor- Vita


nya skor- Babyrosa


blingat DS:n (:




färgat underhåret xD


ett gulligt halsband jag köpte på Ullared (:

2011-03-25
21:58:18

detta blir det bästa för allt och alla!

dagar har gått och jag har försökt förstått på mig allting. dagar har faktiskt gått med en stor klump i magen, bara jag blickar tillbaks till den tiden, den tiden som faktiskt var hemsk. det vill jag faktiskt inte, inte för en sekund vill jag tillbaks till den tiden, då jag faktiskt var mobbad. jag orkar faktiskt inte känna som jag faktiskt gör inombords, krossad och ett hopp om att mitt leende kanske ska bli perfekt och äkta igen, det är inte något jag sätter på att jag faktiskt måste fixa. jag gråter mig varje varenda kväll till sömns, utom då jag är med vänner, men annars gråter jag floder, floder som inte går att bota. jag känner krossan inombords, jag hatar att vara mig själv, att vara just jag! jag vill kunna vara som dom andra, inte vara tjock, ful, för skabbig osv. jag vill vara smal, vara söt och en sån som killarna faktiskt vill ha. men visstvisst jag vet att det faktiskt aldrig kommer att bli så. kanske verkar väldigt emoaktig men jag önskar faktiskt att jag inte var den jag är nu. att höra ord som tex orsch är något som faktiskt sårar mig. visst det är bara ett ord, men efter allt jag varit utsatt efter så gör det ont i mig själv. jag vill inte vara kvar i skolan, det bara sårar mig massor, det får mig att må så fruktansvärt dåligt. ja, visst jag går till kuratorn, jag träffar henne för att jag mår dåligt verkligen dåligt och sen för att jag bär en oerhört stor och enorm saknad!

men varför skulle någon ens sätta ord och bry sig om mig för? finns väl folk som frågar om jag faktiskt mår riktigt okey, men det känns bara som att deras röst känns så otroligt konstig, så tillgjord på något sätt. jag känner faktiskt hur smärtan inom mig lägger sig runt mig och bildar det som kallas långa men otroligt djupa sår. att gråta varje natt gör mig otroligt matt. jag vill vara liten igen man slapp exakt allting, all skit snack osv.

men visst detta gör mig väl starkare, hur mycket jag än kämpar på så kan ingen verkligen ingen förklara hur jag verklgen mår, hur jag känner inombords, jag känner mig inte bra, inte för en endaste sekund! jag mår så otroligt dåligt, och det sista jag faktiskt vill göra är att ta mitt egna liv, slippa detta lidande, för jag lider oerhört mycket. så mycket som jag gråter, jag undrar faktiskt hur många tårar jag fäller på alla dom här dagarna.

det kommer aldrig spela någon roll, för jag är för svag för att kunna resa mig upp på alldeles egen hand, jag vill inte känna det jag känner, att jag inte räcker till, att folk inte accepterar mig för den jag är. jag fejkar allting! jag fejkar mitt leende, mina skratt och hur jag faktiskt mår! det kanske låter sjukt, men jag är så otroligt tyst på utsidan men jag skriker så otroligt mycket på insidan.

alla minnen jag gått egenom, allt som hänt under mitt liv det får mig att må så otroligt dåligt, är detta ett liv värt att leva? jag vill ha det som alla dom andra, ha ett bra liv, ett liv där man är värd att leva, där man inte tar åt sig skit snack från andra osv. jag orkar inte leva mer, och jag vet inte hur länge jag kommer orka stanna kvar. vissa gånger trycker denna tanke ner mig så otroligt mycket med otroligt mycket nackdelar. men jag orkar inte leva när sorgen som styr över mitt liv.

jag vill känna att det finns någon glädje och att lyckan faktiskt finns. om jag tar mitt liv gör jag det för att jag faktiskt inte orkar kämpa mer, jag har kämpat otroligt länge men varför skulle någon bry sig om mig för? jag tycker inte synd om mig. men det svider som in i helvete i mig själv. skulle inte tveka att ta kniven och säga adjö förevigt, för jag orkar inte känna denna smärta i mig själv varje dag och hur ful jag seriöst är.

jag vill göra något bra av livet jag lever, och jag vet att det inte kommer lösas fall jag tar det steget men jag gör det med frihet till andra, och jag vill inte göra vänner eller familj ledsna men jag trivs inte här nere, verkligen inte. jag är inget emo, detta är en text som rör mig väldigt mycket och som jag faktiskt mår. jag går runt dag för dag med självmordstankar och lyssnar på hur många deppiga låtar som helst. får man inte skära sig själv. jag skärde mig inte för att jag ville skapa uppmärksamhet när jag gjorde det. jag gjorde det av en anledning, och den anledningen var att jag faktiskt inte mår så fruktansvärt bra. folk säger att jag ska kämpa på att jag är stark.

men jag är inte stark när smärtan och alla andra trycker ner mig själv. jag vill leva mitt liv som alla andra, och det känns som att jag just jag inte passar in här. jag vet inte fall det blir ikväll, imorgon eller när som jag tänker säga adjö, men jag har bestämt mig och detta blir det allra bästa, för jag vill flytta min själ någon annanstans där jag kan få må bättre. jag orkar faktiskt inte mer med detta liv. och jag är trött på att existera detta är nog mitt sista inlägg, för jag orkar inte leva med sorgen som tynger ner mig själv. jag bestämmer själv vilket steg jag faktiskt tänker ta. och det steget jag tar gör mig hundra. för detta måste få ett slut.

och jag har bestämt att detta blir slutet för mig. men jag orkar faktiskt inte mer, jag är trött på att må såhär, jag är trött på att gå orolig, rädd och med klumpen och gråten i halsen till skolan varenda dag. jag är trött på att somna i tårar varenda natt. jag vill komma till friheten, inte vara instängd i ett mörker. mitt hjärta svider och tårarna bara rinner, ni får det bättre utan mig det vet jag, för jag har bara ställt till med massor av problem! hejdå nu och föralltid nu tänker jag vara med min kanin och min allra bästavän förevigt, för det är det som får mig att må bättre än att leva i denna fuckade skit och i denna falska värld!





2011-03-14
15:15:31

Smsinlägg :)

Tja bloggen, lägger in ett inlägg från mobilen :P aja, idag var det skola som vanligt och en undersökning på två hela timmar. Sen kom mami och vi drog upp till ulla för vi hade läkartid, efter det så hade vi slutat och vi hade lunch sen hade vi lite engelska sen slut på dagen. HAHA, fett skönt! Imorgon är det tisdag vilket innebär att vi ska åka skridskor.. Och jag kommer inte vara med eftersom jag varit sjuk och fortfarande är lite sjuk. Men ligger i sängen och pluggar HK. Som sagt som man inte tror så tror man att man aldrig kommer få prov i hemkunskap, det är fel. Har prov imorgon och har inte pluggat ett skit men det blir bara att plugga på. Är extremt trött och vill bara sova. Solen lyser, funderar på att gå ut och ta lite bilder innan den fina snön försvinner, aja om en vecka åker jag :) klockan fem på morgonen. Åker till ullared :) fett nice. Nej men nu ska jag fortsätta med mitt! - åh! Du är så vacker att jag nästan smälter, du är så otroligt vacker att jag bara vill slita sönder allting i bitar! Hihi, baby bli min. Kan inte sova om natten för du håller mig vaken!<3
2011-03-13
20:18:49

sättet du ler mot mig, det förgyller min dag.

tjo bloggen :D hoppas ni mår bra, & har åtminstonde klarat er från förkylning & skit. Iaf det har inte jag. Min röst är helt fuckt up o_O iaf, sitter nu här och snorig är man :/ pratar som ett miffo, men jag klarar mig för jag lever ju så. Har gjort egen glass och den blev urmumsig! Som jag skrev igår så nördar jag låten Sorrow med Bad Religion och jag vet inte varför men ja, jag gör det. Jag nyser rätt mycket men det är nog för förkylningen. Imorgon är det Måndag, en vanlig Måndag. Bara en vecka kvar tills man sticker till Ullared med dom mest bästa och underbaraste! Iaf det är jobbigt att vara förkyld, jobbigt att andas ja... Ni fattar, man får svårt och jobbigt att andas, man låter som om något fastnat i ens hals. Slut pratat om det. Nu ska jag väl fortsätta skriva manuset till engelskan. Imorgon är dagen chill, för jag får inga lektioner typ. Klockan 08.20 är det någon otroligt skum grejj, som håller på i 2 hela timmar. jusses. Sen ska jag till skolsköterskan för jag har läkartid där klockan 11 och kommer väl inte vara med på lektionen. Haha, sen slutar man (: hela skolan slutar då för att lärarna ska på någon utbildning. Fan vad soft liksom. Aja, nu ska jag väl hitta på något annat trevligt :) haha, satt och kolla egenom lite grejer jag hade skrivit, haha allså det är väldigt skrattretande! men chao, slänger väl in några bilder eller så (: see ya!

- varför finns du alltid där för? i mina tankar, i mina drömmar, ja typ överallt. jag ser dig överallt vart jag än går, jag tänker bara på dig. kanske skulle vara lättare att förklara mina känslor för dig, men det är så svårt när jag är så pass blyg och inte vågar berätta hur jag faktiskt känner för dig, att jag tror att jag faktiskt gått och kärat ner mig i dig på något vis. jag tänker inte nämna ditt namn för du stannar säker i mitt hjärta och i mina tankar. jag vill inte få ut och berätta för någon att det jag faktiskt känner för dig. det känns solklart och otroligt att jag faktiskt känner så. för när du pratar med mig och ler så ler jag med, ditt leende dödar mig men ändå får det mig att må så otroligt bra! det förgyller mina dagar, och du ger mig styrkan att vilja orka och våga le. jag har aldrig vågat le, men du får mig att smälta, mitt leende känns äkta tack vare dig. jag önskar att du kunde höra, att du kunde sätta dig ner med mig så jag iaf fick förklara hur jag känner för dig. men det är bara en dröm, en dröm som jag vill ska bli verklighet.

Ibland måste man ju bara bjuda på sig själv!


Man måste fan få bjuda på sig själv.


Glömmer aldrig när vi ringde Heta linjen mitt i natten och vi sa att vi hette Malin och var olika år pg.ö hur gammal den andra var xD och vi fick en kille om och om igen som bodde i Stockholm och du bara bor du på Söder? och han bara ja, gör du det? och du flippade ur och skrek typ i luren: MEN DET ÄR JU DU, ASSO FJÄRDE GÅNGEN, JAG PALLAR INTE MED DIG HEJDÅ! eller när vi ringde till Andrè och du frågade om du fick störa honom med en fråga och han tyckte det var okej, och du frågade om du fick förföra honom och jag bara skrattade och han sa att du inte fick, och massor. HAHA, sen kommer jag ihåg när du frågade honom om sex var aktuellt. Haha, du gör mina dagar ibland, och det bästa med dig är att jag alltid kan vara mig själv när jag är med dig, och du förstår allting närstan, du är en som jag kan berätta allting för och du lyssnar alltid och förstår, det är det bästa med oss, vi har alltid lika kul och kan berätta allting för varandra utan att vi blir sura!<3


om jag fick en chans att visa dig vem jag egentligen är, skulle du ta den då?


jag älskar att vara oseriös, det gör mig mer naturell.


du är så sexig att jag vill slicka dina mumsiga tår.


visst gör det ont, när någon man älskar får ont.


om jag var katt och du var hund, skulle vi då kunna para oss?


jag gillar tår, dom är så små och gulliga, men vissa är avlånga och smala.


jag är inte rädd för att förlora dig, jag är rädd för att inte få förlora dig.


om du var gud och jag var jesus, så skulle jag vara kungligare nu.


om jag fick en enda chans med dig, skulle jag sagt att du är allt för mig ****** ♥


om du lovade att ändra dig och bli normal, och sa att du alltid skulle älska mig. det skulle inte spela någon roll, för jag hatar redan dig.


tror du inte att vi såg ditt fejkade fejs? hur du log mot oss, du hade ett fuckat leende som sabbade allting. du dök upp men du förstörde så jävla mycket för oss. du har sårat oss för mycket. kolla vad du gjort. snälla du borde veta att i nästa liv så är du ingenting värd.


jag är fan så mycket mer starkare än dig än vad du var ditt jävla äckel, jävla fylloäckel. bara hatar dig mer och mer för varje jävla fucking dag som går!



take care bitche's :*
2011-03-12
23:41:55

ingen stor lust.

hejsan bloggen, har varit sjuk :/ legat i förklyning & sådant mysigt! jaja, iaf har varit hemma nästan hela veckan, gick hem från skolan i tisdags. på tisdag ska vi åka skridskor.. haha, jag får inte vara med :( aja, min röst är helt cp.. sitter nu här halv tolv på kvällen :$ jusses, men iaf måste väl sticka snart. är verkligen förälskad i låten Sorrow med Bad Religion, gud det är kärlek det! men nu ska jag väl hitta på något annat (: slänger väl in någon eller några bilder ^^ chao!

- det vi hade, vad kallade vi det? men om det nu är så att du tänker välja din väg att gå tänker jag inte vara till stor skada i ditt liv. tänker låta dig gå din väg, för det blir bäst så som det blir nu. och jag tänker inte störa dig det är ditt val över vad du gör inte mitt. om du vill gå så får du det, jag tänker inte hindra dig från att gå. båda har förändrats så otroligt mycket, vi är inte dom dära som vi var när vi var mindre, utan vi har ändrats. jag tror jag vet vilka det beror på, och jag tänker inte sluta tro på det. för sanningen kommer snart komma fram. och efter 9an är jag helt hundra på att vi kommer att glömma varandra, släppa varandra och gå skilda vägar. släppa allt det som varit och försöka börja om genom att glömma varandra. kanske låta det gå två tre år innan vi möts igen och skapar något som kallas vänskapsband. för nu känns det fel, för mig känns det fel kanske för dig med. men jag vet vad jag vill, och det är att glömma allt. lämna det onda. fly från allt och alla. för jag vet att jag seriöst inte klarar mig utan dig. för du är min livsglädje den som får mig att orka. tiden med dig har varit underbar. men jag älskar dig och tror att detta blir det bästa för oss båda två fast ingen av oss två kommer vilja det!

mums!


saknar dig



take care.
2011-03-06
13:23:38

I love you baby♥

Tjenare bloggen,sitter här fixad och grejer. Ni undrar säkert varför jag är fixad och grejer eller hur ;) men jag ska upp på stan för jag ska möta världens underbaraste Sebbe vid halv tre (a) hihi,det kommer bli mys (a) höhö,sen blire att möta Beckah och sedan blire krykan fan.. Vill inte gå men vad ska man göra? Inget I think. Aja,nu ska jag väl göra något annat (; typ fixa i ordning mej lite mer eller något sånt. Aja vi ses! Slänger väl in något smått gulligt inlägg senare! Juste idag kommer min låtsas mormor och min riktiga morfar men jag kommer ju inte vara hemma :/ Aja,imorgon äre skola igen och då äre bara två veckor kvar tills vi drar till Ullared :D jag,moster,mamma och kusinerna åker dit :D fett nice asso :D aja nu ska jag kila iväg måste fan göra mej bättre i ordning och så :*

- När jag ser dej så vill jag bara smälta.
När du tag i min hand vill jag att den ska hålla fast i min i evigheter.
När jag hör din röst kan jag inte sluta le.
När du rör vid mej pirrar det i hela min kropp.
När du håller om mej tätt intill dej vill jag stanna hela världen och låta det bli så förevigt.
När du kysser mej vill jag inte sluta känna dina läppar mot mina,för det känns som jag faller.
Faller för dej älskling,jag ber om ett evigt liv med dej.
Om det nu så blir så.
Så lovar jag dej att jag föralltid ska finnas vid din sida och aldrig släppa taget.
Du gör mej helt galen,helt galen i dej.
Du måste tro på dom orden när jag faktiskt säger att jag älskar dej mest.
Jag vill inte förlora dej,det skulle vara som att förlora ett helt och lyckligt liv.
När jag är med dej så finner jag faktiskt lyckan.
Hur du rör mej,hur du ser på mej,hur du ler mot mej.
Det gör mej lycklig.
Så snälla låt det bli så förevigt älskling.
Jag bönar och ber dej.
För jag vill ha dej kvar i mitt liv.
Jag har funnit min lycka,och min ro.
Men det är mest hos dej som jag känner mej tryggast.
I din famn,så snälla jag ber dej låt det bli oss förevigt Sebastian Johansson!<3

En smått gullig bild på mej :$


Smexiie


Bjuder på en smexiiie bild på mej och Jenna :*


Sötiiiz


Korv


Yeah,baby


Kåååtte


Fura


Fäm


Hejdoo,take care gollungar (:
2011-03-05
17:46:18

naturen är mitt andra hem,naturen gör mej lycklig.

Sitter här,har verkligen inget liv men ja har varit ute med pappa och fotat i skogen :) så skönt att få komma ut,var ute ca tre timmar,så himla skönt. Tog på mycket saker?! haha,men det har varit skönt vilket är huvesaken! Har typ lyssnat i evigheter på Shakia-Waka Waka känns det som. Kommer väl snart kunna hela texten utantill(?) Iaf,imorgon är det en tråkig Söndag,och då händer väl typ inte mycket?! Beckah påminnde mej att det är kyrkan,men jaaaa,precis! Nu kom man på det också! Haha vad roligt >:c menjaja,efter det drar jag hemåt sen måste jag väl plugga in engelskagloserna eller något sånt?! HAHA,inte för att jag kan dom dåva (a) ingen bra idè för mej att säga att jag ska plugga när jag ändå inte gör det (a) så jaaa,nejmen jag måste seriöst plugga in dom,annars får Marianne(häxan) rådamp på mej (: HAHA! Hon är så tråkig,och lektionen med henne känns som världen jävla evighet,som att man hinner dö och sedan uppstå igen. Känns som att man har lektion med henne i 40 miljoner år! Haha,nejmen jag måste vara snäll mot mina lärare! Men just henne av alla lärare.. T.o.m Yvonne som är sådär bra är bättre! Men nu ska jag väl inte säga mer?! Juste fått ny säng idag,gissa om jag kommer somna snabbt idag? Haha (a) Men ja,slänger in ett sånt där smått gulligt inlägg sen chao (:


- Du är luften jag bär på,du är mina lungor. Du är mitt hjärta som slår.
Mitt huvud tänker och det tänker bara på en enda person.
Mitt hjärta det slår,slår för ett liv,ett evigt liv med dej.
Om det nu vore så lätt att förklara mina känslor för dej.
Så skulle jag förklara för dej att så stor hela universium är.
Fast mycket mer.
Så mycket gillar jag faktiskt dej.
Men det är inte lätt,när läget ligger till som det gör.
Men någon gång i mitt liv så ska du få reda på att jag faktiskt gillar dig!



Bild tagen & Redigierad av mej på en hackspätt eller vad dom heter (:
2011-03-04
19:49:40

nästan så jag ger upp...

Jag har försökt vara stark genom stunder som dessa,jag har aldrig viljat prata om mina problem.
Alltid vänt blicken om och gått min egna väg,för jag vet vilken väg jag vill gå,men ibland så lyckas det bara bli fel.
Jag mår faktiskt inte bra,men jag försöker leva livet som vilken tonåring som helst,men efter allting jag får ta emot så känner jag mig allt mer svagare än något annat. Men det är fan ingen jävel som bryr sig,för jag leker bara om dagarna,jag fejkar bara hur allting är. Men när jag väl försöker visa att allting faktiskt inte är bra,blir det bara fel. Men jag orkar inte deppa ihop mer nu för jag orkar inte gå in i dom tiderna nu,jag orkar inte deppa ihop,jag mår bra och tänker fortsätta med det. men inget är inte så lätt när folk bara sabbar för en. Men jag är stark och jag står kvar på båda mina ben.. Allting är ju bra eller hur?..