2011-01-30
15:12:05

hallon + blåbär = äppelmos?

tjofan,har ingen mobil för att min har kukat ur (: haha ouups,får inte skriva sånt,menmen skit samma! i don't care.. iaf,var på marieberg idag fixa nytt kort,me abonemang,aja shit the same,och handlat lite. nu ska jag gå iväg och fixa mig eftersom jag senare ska gå till beckah,och sen ska vi träffa jakob och kanske hans kompis? i don't know. iaf imorgon äre skola. vilket liv asså! kul att äntligen vara tbx,ja eller något sådant lite mysigt. som sagt... detta med dator är inte lika kul längre. man gör typ samma saker om och om igen? varför finns ens datorer.. börjar faktiskt fundera.. men iaf har bestämt helt och hållet att jag verkligen måste plugga plugga plugga.. min mobil kommer inte finnas i min närhet när jag pluggar. för jag måste verkligen fixa allting nu typ. aja,snart äre dags för prao.. hihi,men nu har jag nog ingen stor lust att fortsätta sitta och blogga? har viktigare saker att fixa.. ska fixa mig och göra mig i ordning,platta håret och sådant skit. sen så ska jag dra till beckah sen blire jakobtaaajm. hehu,roligt att man hittar på nånting iaf så man inte sitter och typ ruttnar? aja,det var typ allt jag ville säga! måste bara påpeka att jag har rellativt ont i mina höfter just nu och min rygg. känns som att dom ska dö! ;oo haha,nejmen nu tänkte jag faktiskt kila iväg och fixa mig (: eller något sånt mysigt,innan man träffar jakob & kanske någon av hans polare (: aja,herrå!

- I am stronger than yesterday.
I'm standing on both legs now.
steadily and surely.
no longer can hurt me.
I feel happiness that I've been looking for.
I know how all the wounds begin to heal.
I know how hot I'm getting.
I hope in fact that now I'm free.


bjuder på en smått fin/sexig bild (:
2011-01-29
16:05:35

frisk oh kry nej men fyfan va fult ):

hejsan bloggen,låtit bli bloggen ett tag nu,men jag har varit sjuk,och det är inte så otroligt kul -.-
iaf jag mår faktiskt bättre,har bara fucking ont i kroppen ):
mm,är riktigt jävla sur.. igår titta jag på film typ hela dagen,kolla på komisarie späck :$
haha,jag älskar grynvald(gunvald) hihi,nejfan men min vecka har varit sådär..
seriöst tror jag måste gå och lägga mej,höfterna gör fkn ont ;oo aja,igår snacka jag med andreas i tele,hihi min bebis (aaa) aja,nu ska jag skaffa ett liiiv,hejdå (:


-livet går vidare med dej vid min sida!


2011-01-24
18:39:46

the smile on your face,lets me know that you need me!♥

jag behöver dig!♥

2011-01-23
19:51:42

detta kallas kärlek,älskling du är min igår,idag nu & förevigt!♥



FRÄLSIS(L)
där jag kan fylla mina problem,mina hemligheter som mest.
för dom stannar bara hos dig.
du är den jag kan vända mig till när allting är skit.
du är min vän,nu och föralltid.
du har tillhört mig ett tag.
men du kommer förevigt finnas vid min sida.
du stöttar mig när ingen annan gör det.
du har aldrig sårat mig,aldrig snackat skit.
du gillar mig för den jag är.
du är den enda som får mig glad.
det är tack vare dig jag orkar.
för styrkan i dig,jag fann.
den finns inom mig nu.
jag älskar dig min frälsarkrans
!♥


2011-01-22
19:34:33

år sen,men nu är jag väl tebax antar jag?

tjo där,var ett tag sen man bloggade,men haft fullt upp. igår kväll slaggade beckah här,vi hade otroligt kul som sagt. hela veckan har verkligen varit trög,vet faktiskt inte vad jag ska prata om? liksom igår hela dagen var seg,kände mig inte riktigt som mig själv. haft otroligt kul i skolan,kan väl berätta om min vecka,beroende på allting jag kommer ihåg.

MÅNDAG:
skola som vanligt,den var väl rätt bra,mjo dagen var väl seg,var med ida efter skolan vi hade otroligt kul :)

TISDAG:
skola igen,dagen var rätt chill,sovmorgon till 10.25 liksom vem person vill inte ha det? efter skolan var man en stund med jenna,sen pluggade man som sagt.

ONSDAG:
skola,rätt seg dag men ändå chill,6orna kom och hälsade på,kollade profil så satt i musiksalen till kvart i elva,efter skolan,gick jag och beckah till min farmor där vi åt,och sedan drog på konfan,på konfan sjöng vi för bea som fyllde femton,och vi åt en äggfri,laktos & glutenfri tårta med tanke på att jag är äggallergiker & laktos :$ och beckah är gluten,efter det spelade vi spel och hade kul,sen skrev vi fråger till hockey & bandy grabbarna :) efter det drog man till farmor där jag åt smörgås och drack oboy och glodde på tve,först simpsons sen family guy,sedan blev de animal planet,samt att jag drack fanta.

TORSDAG:
skola,rätt seg dag,men ändå awesome tror jag. minns inte ett skit oO

FREDAG:
skola,dagen var rent ut sagt depprimerande.. deppade i stortsätt hela dagen i skolan,kände mig bara nere och inte för jag vet varför,efter skolan hängde beckah med mig hem,hon drog hem och jag började städa mitt rum och sedan kom beckah vid fem och vi fixade oss och drog först till ica och köpte chips och energy dryck,sen tog vi bussen till mellringe och luffa där,sen hem igen,sen bomba vi med kort och sen snackade vi och hade det hur mysigt som helst!

LÖRDAG:
idag var min dag rätt seg om jag får säga det,vakna vid tio beckah sov fortfarande till jag vet inte vad tills vi drog upp och käkade frulle,sedan luffa vi rättare sagt i mitt rum,sen fixade jag mig,och sen drog hon hem. och sen hon drog hem fotade jag på mig själv -.- nolife.com sen så ja sen så har jag spenderat mitt liv vid datorn :$ hahah vilket liiiv. nu ska jag väl fortsätta göra något :P morgondagen blir väl seg,vet fan inte vad jag ska göra,får väl se vad jag hittar på,något ska jag väl hitta på,gör väl svenskaläxan så slipper jag göra den om hundra år!


- jag trodde jag hade glömt dig,och det hela.
trodde mina känslor för dig hade försvunnit,men när jag började tänka på dig.
så insåg att jag har ljugit för mig själv,och mina vänner om att jag glömt dig.
du är kvar i mig,du bor i mig,du vägrar försvinna ur mitt liv.
det känns jobbigt,för jag vill ha dig,men du vill inte ha mig.
det enda jag vill är att få vara i din närhet och höra dina hjärtslag och dina andetag.
få känna mig lycklig.
för jag insåg igår när du gick förbi hur mycket jag verkligen behöver dig i mitt liv.
jag vet inte vad jag ska göra utan dig,jag känner mig vilsen,inte fullt lika glad.
för jag saknar dig känns det som.
för du ska veta,du är så otroligt fin,så otroligt vacker.
det enda jag vill är att vara hur nära dig som möjligt.
jag drömmer om dig varenda natt,varje natt.
jag drömmer om att du älskar mig,att jag är din bara din,och att du är min.
men vem försöker jag lura? du gillar ju inte ens mig.
men du ska veta,varje dag i skolan när du eller dina vänner,när ingen ser så tittar jag på dig.
och vill att du ska titta tillbaka.
men du är så fin för att älska någon som jag.
hoppas du har det bra,för du ska veta att jag tänker på dig varenda dag.
varenda sekund som mitt hjärta slår.
varför måste allting vara så svårt?
du ska veta en sak,jag kommer alltid att vänta på dig,hur lång tid det än tar.
så kommer jag att vänta på dig.
för du är seriöst den enda killen jag vill ha.


lite nya bilder som jag tagit :D









älskar dig bästavän!♥


2011-01-15
16:34:48

saknar dig helt och hållet,saknar allting med dig du var så underbar.

tjenare,idag har det varit fullt ös,städat som in i helvete,åkt och kastat fett mycke. följde med morsan och farsan till mormors man som är död,hans lägenhet och vi rensa som in i helvete med moster och morbror :D haha hade otroligt kul,följde med dom två gånger till något i mellringe som man återvinner saker eller aah,nu har vi typ massor av grejer här hemma? jag är typ död. har varit fullt upp hela dagen fast kul. nu är jag totalt död. men nu har jag väl inte mer att säga,att jag är skit trött och har bara lust att gå och sova rättare sagt. nu tänker jag väl gå och göra något annat chao :)

- ibland vill jag ha dig mer än allt annat,ibland så önskar jag att du förstog vad jag egentligen har velat i flera månader och som jag egentligen vill,fast ändå inte. förlåt men jag älskar dig!


2011-01-14
17:35:43

..

Stanna kvar,
fast gå iväg.
Prata med mig,
fast håll tyst.
Krama mig,
fast rör mig inte.
Titta på mig,
fast gör det inte.
Älska mig,
fast jag kommer alltid hata dig.
2011-01-14
17:04:19

blir så knäsvag vid din närhet :$

tjoheeeejj :D vet inte vad jag ska skriva.
det är helg nu :) och jag gillar en kille,hejdå.
uppdaterar bloggen när jag orkar :$


2011-01-10
16:44:03

dina blickar dom blickar mot det kalla

hejsan,skola idag fyfan vad kul jag hade :'o HAHHAHAHA!
men iaf det är kul i skolan haha,maten var typ bra :) men iaf,skolan var iaf kul träffade den saknade klassen.
iaf idag kramade jag typ ihjäl min saknade gummsi :( som jag saknat som fan! skolan var faktiskt toppen. efter skolan gick jag och beckah till ica och köpte choklad och hon köpte fanta och jag cider :$ haha sen nu har vi bestämt att vi ska flytta ihop tillsammans när vi blir stora! vi ska ha katt och hund. haha vi är så söta! sen så gick vi sen gick vi och satte oss i en trapp och satt där och snacka sen gick vi hemått för att beckah var otroligt kissnödig :) haha,men iaf varit hemma ca 1 timma. är helt trött. på onsdag så ska jag på hälsokontroll (y) men jaaa så otroligt nice :$ men iaf har gjort NO-läxan och så. nu ska jag väl kila iväg och äta,eftersom det är mat :) men håller på att ladda ner låtar :) men iaf,ska väl hitta på något. imorgon är det äntligen HEMKUNSKAP!! och vi ska göra pannkakor eller vad det heter :$ men jaa,jag tål ju inte ägg eller laktos. liksom men det fungerar! så otroligt awesome! nu sitter jag här och dunkar till musik till låten Utan dina andetag. iaf skolan gick bra och hade roligt. jag var eviiil på bilden :$ hahahahahahaha,jag är så jävla elak tyyyyyp :$ mihihi! bilden idag var rätt så seg,var rätt så seg gjorde ingenting satt bara och lyssna och rita typ skit lite -.- rita typ ett endaste sträck :$ haha,jag vet så otroligt lyckat! haft spanska och haft engelska. men iaf har haft det bra. skolan var ändå rätt nice :) imorgon är det skola roligt :) nu ska jag gå och äta magen kurrar :) bye,slänger väl in ett inlägg senare :) fall jag orkar :)


- det går så bra att igga dig,du visar nu ditt intresse,haha du är så jävla falsk!


2011-01-07
20:28:29

jag saknar dig,jag saknar oss... not.

hejsan var ett tag sen tyyyyp? haha,men har haft fullt upp :P igår så sov jag hos beckah :D haha vi hade otroligt kul :D haha vi var as flumma? >.< haha fick värsta skrattanfallet när jag snacka med alexander i telefon oO haha,fan vad kul det var,jag skratta som in i helvete... HAHAHAHAH oO iaf nu sitter jag här,tråkar men iaf det är Let's Dance och jag typ nördar en och samma låt :P aja,vet inte mer vad jag ska skriva? haha men herrå eller något :)

- ibland så ångrar jag vår kärlek vi hade :)


sexig bild på mig bjuder jag på :)
2011-01-04
19:43:45

arg,ledsen,glad,besviken,sårad,lycklig,olycklig,kär,trött. typ allt?

sitter här och är verkligen allt möjligt på samma gång. men för det mesta så känner jag mig ledsen och deppad och besviken på mig själv.. inte vet jag varför heller. utan ibland bara kommer det utan att man vet varför.. men men jag vet faktiskt inte varför jag mår som jag mår just nu är både glad och ledsen,arg och inte arg.. liksom allt möjligt.. aja det kanske är något konstigt? kanske bara behöver skriva av mig rättare sagt hur jag känner och vad som irriterar mitt huvud just nu.. men jaokej bara för det måste jag nog göra det.. ni behöver inte läsa om ni inte vill för ibland kan det bara vara skönt och få skriva av sig även om folk läser det så är det en grej som bara angår mig och ingen annan.. ni får läsa om ni vill och fall ni orkar men kan väl varna att det kanske blir lite för långt.. och då orkar man ju självklart inte läsa allt jag skriver om? nejprecis.. men även om ni läser och kommenterar och säger "jag finns" och sånt skit. så angår detta bara mig för just nu så har jag bara lust att skrika så jävla högt.. eller bara låsa in mig någonstans.. men nu tänker jag skriva av mig iaf.. läs och kommentera gör vad du vill jag bestämmer liksom inte!

- jag vet bara inte vad jag ska ta mig till liksom,det känns som att hela jag vill explodera eller som att jag bara vill försvinna. liksom inte existera mer.. skolan ger mig panik,skolan gör mig så otroligt stressad.. jag vet bara inte varför men när jag sitter där och ska börja jobba så känns det som att det som inte bör vara i mitt huvud sitter fast och irriterar mig som mest.. jag vet bara inte vad jag ska ta mig till liksom.. det känns så otroligt onödigt att gå runt och inte ens berätta för sina föräldrar hur man egentligen mår? men det är det allting är så jobbigt. jag orkar inte ens vända mig till vänner eller något just nu. känns bara som att jag vill vara själv. utesluta mig själv lämna allting bakom mig. jag lovade mig själv att stänga in allt och försöka tänka posetivt.. men det känns som att detta aldrig kommer sluta plåga mig,utan som att det bara kommer sitta kvar och plåga mig varenda sekund som går... men ja iaf det kanske bor någon ond demon inne i mig som vill förstöra mitt liv? vad vet jag.. jag bor ju liksom inte inne i mig själv.. ser ju inte mitt halvhjärtade hjärta som pumpar i otackt känns det som.. ser ju inte när allting bränner ner mig helt.. men det är något som verkligen känns. jag går till skolan med en stor klump i magen som sitter kvar hela dagen hela veckan som inte vågar kliva ur mig själv. som trivs att vara kvar och plåga mig.. som låter mig lida för varje steg närme skolan jag tar gör det ondare och ondare.. men jag klarar av skoldagen.. men att jobba alla minnen flyger upp i huvet,alla tankar och vad jag tycker och vad andra tycker om mig. jag sitter varje dag där vid min dumma bänk.. kollar kanske ut genom fönstret eller bara stirrar på tavlan eller rättare sagt bara stirrar på mitt papper och försöker att jobba.. men att ha en tanke om att tänka och tro vad andra tycker om en det gör ont. och det blir inte bättre när man känner hur den stora klumpen som bor inne i en bara växer dag för dag. och hur hjärtat känns trasigt och hur själen känns nerbränd. att låtsas le är nog det enda jag gör. och låtsas skratta. att hålla masken är inte så jätte lätt men jag försöker så otroligt mycket. för hela mitt liv att hålla masken.. men det är svårt när man känner hur tårarna börjar bildas och klumpen svider och hur hjärtat liksom brister.. hur ögonlocken bara svider hur tom jag verkligen känner mig och hur ont min kropp har. när tårarna bildas bakom mina ögonlock och jag försöker att hålla mig. men när en tår bildas och mina ögon svider av ondhet och själen känns helt övergiven när jag sitter där och försöker föstå varför jag äger det jag äger och varför jag är halv. när folk stirrar på mig och kollar snett. dom kanske inte gör det men det känns som det. hur folk går förbi kollar ner mot mig och sedan börjar snacka och börjar att skratta. så känns det som att jag just blivit drabbad jag vet inte varför men jag känner mig så ensam och liten. att sitta på en stol och skriva ner exakt hur jag känner kanske är rätt modigt? att visa sina känslor att bara skriva ut dom såhär så folk kan få läsa.. men detta angår bara mig. jag vågar inte berätta för mina föräldrar,kuratorn,eller mina vänner vad som pågår inne i mig och hur jag faktiskt egentligen mår. jag vågar inte visa det.. jag vågar bara visa min "starka" sida.. men när det väl blir nog så bryter jag ihop och tårar blir till floder. jag minns när jag stog där halvgråtandes framför skolsköterskan stog och prata med henne och kände hur tårarna bildades.. sedan började dom rinna. när vi satt i det dära rummet.. så blev det bara värre och värre. när jag berättade hur jag verkligen mådde kunde jag inte hjälpa,jag kunde inte hålla mig. det blev bara värre och värre och tårarna bildades till floder och det blev värre. jag bröt totalt ihop.. när jag gick ner för att få åka hem med ett lidande beteende. och mötte en god vän på vägen till mitt skåp. då jag hängdes över henne med en så deppig josse.. då jag verkligen bröt ihop och grät som aldrig förr. jag kanske stog där i en kvart? i famnen på henne hon höll om mig och jag vet inte om hon började gråta. men jag föll nästan ner på backen och mina tårar dom bara föll det bara blev floder och ännu mer. jag bara grät och kände mig så otroligt liten. när jag åkte hem och när jag kom hem fick massor av kramar av min mamma. och när hon berättade att hon oxo hade börjat gråta när skolsyster ringde och berättade att jag satt och grät. jag kände mig fortfarande inte bra. och att höra ord som hora,äckel ja nästan typ allt? det trycker ner mig. för allt folk vet inte vem dom säger det till. till en tjej som är oskyldig jävligt snäll. som mår otroligt dåligt. men försöker övervinna smärtan men det är så otroligt svårt att veta.. jag vet ingenting. för jag är så otroligt liten och svag känns det som just nu. liksom jag vill inte må såhär. så otroligt ensam känner jag mig,så otroligt krossad och liten.. det känns allvarligt som att jag inte äger något hjärta.. som allt jag äger det har någon annan tagit ifrån mig. att gråta mig till sömns gör inget bättre. att vakna med först ett leende och känna det är lov. fast ens föräldrar väckt en.. och sedan märker att man faktiskt ska till skolan då är inget lika kul längre.. då förvandlas det leendet på bara ett par sekunder till ett trasigt leende.. ett fejk leende. och den dära klumpen växer fram i mig.. sen går jag där i skolan kanske skrattar och försöker hålla masken för att inte bryta ihop,aja nu är det som det är.. att försöka redovisa för sin klass med klumpen i magen känslan som får mig att må illa.. tårar som bränner i mig som bara vill komma fram.. när jag står där på mina ben försöker kämpa mot min smärta. och står upp men benen skakar jag skakar och rodnar i hela ansiktet. folk som tittar på mig. jag hör folk som skrattar och pratar. när jag väl kollar ut med krossat hjärta hjälplös kropp och ögon som är helt svarta och som försöker hitta ljus och lycka.. när dom tittar fram bland klassen och jag bara kollar på pappret och försöker titta ut känns det nästan som att mina knän ska skaka ännu mer men när det sedan är klart och jag satt mig ner. hört alla klappningar. visst jag har inte redovisat så mycket men jag tycker inte om att göra det inte som jag känner och gör just nu. det enda jag vill är att slippa skolan. få jobba hemma istället. det skulle vara så mycket skönare.. få uppgifter vad jag ska göra och följa schemat.. liksom det känns inte rätt... inte så som jag lever. jag går runt och bara lider... utan att någon vet.. jag kan inte glömma allt.. det kommer förfölja mig resten av livet.. men gud så kul.. nej inte precis hejdåååå eller något..






2011-01-04
18:51:51

tänk om man var lika fin som du♥

hejsan eller något,sitter och har precis druckit upp min oboy,jag är trött och seg i hela kroppen känns det som. känner mig både tom och så... vet inte vad jag ska skriva mer än att imorgon blir det väl att träffa finaste!♥ i helgen kanske muppen jennifer kommer och sover här? otroligt kul,vi har inte träffats på evigheter känns det som även fast vi träffades senast förra året. idag har jag inte gjort så otroligt mycket. sov rätt länge idag även fast jag somna tidigt igår? aja,imorgon är det onsdag.. veckan går otroligt fort snart är det skola igen,gud vad tråkigt -.- liksom vem fan vill tillbaka till skolan liksom? jag har typ panik.. detta år får vi eventuellt flytta ur våra lägenheter för dom ska göras om.. jag har panik med till praon.. det är ju snart dags? jag vet ärligt talat inte om jag får praoa på längbro? om jag inte får det blir det ju sjukhuset i 2 heeeeeela långa och tråkiga veckor.. men skönt att slippa skolan. iaf längtar tills sommarlovet är kommen.. aja,får längta ett par veckor till. torsdag åker jag ut på landet till min "mormor" och morfar där deras nya kök ska jag vet inte och vi ska gratta min kusin eftersom jag var sjuk när hon fyllde. nu ska jag väl skaffa ett liv och göra något helt annat? amen jag vet inte.. hejdå eller något.

-varför välja mig,såra mig djupt och sedan vilja ha mig tillbaks? skaffa ett liv..

2011-01-03
21:52:40

så ofattbart hur mycket jag saknar dig!

tjenixen,ska strax gå och lägga mig.. saknar min bebis. men ja nu ska jag väl fixa lite grejer plus att jag har fixat två bilder :D kan visa dom :* pusshejdå lägger väl in ett inlägg imorn,hejjs!♥

- jag vet bara inte vad jag ska ta mig till.


2011-01-03
16:37:05

när du ler så får du mig att må bra,tänk att få vakna upp med det varje dag!

tjenare :) idag vakna jag typ halv tio,eller något sånt,jag vet inte.
drog upp och så bestämde jag mig för att följa med mina älskade föräldrar ut på marieberg för att byta min tröja som jag fick i julklapp som var för liten,haha. iaf så jag hann inte äta eller något. men skit samma hann inte ens duscha så gick ute på marieberg med skitigthår fast som tur är att jag satte upp det! iaf,vi hämtade farmor som oxo skulle med? sen så åkte vi ut. jag gillar att åka bil. iaf vi åkte ut bytte tröja,sen så bar det hem fast inte så snabbt,utan lämna av farmor sen till lidl,där morsan köpte något med bubbelbad. när vi kom hem gjorde jag inte så mycket. utan vi åt,och sedan testade jag den där grejjen,skit skönt vare faktiskt :O aja,sen har jag fixat mig och tagit kort med min älskade system kamera! iaf nu ska jag väl dra eller något hare bra :) puss på rumpan! :* HAHAH!


- du förstår inte hur det ligger till,hur jag vill ha det. du är en av miljoner,men för mig är du mer än så! du tror det är svårt att få mig. men inte för dig,jag blir knäsvag såfort jag ser dig,och du gör mig lycklig,när ska du inse det? att jag faktiskt älskar dig?


2011-01-02
21:46:40

du är så underbar,så magisk för att vara sann!

skriver väl det sista inlägget för ikväll. ska snart gå och lägga mig :) juste idag var jag ju med beckah,och vi gick med andreas och hennes två småkusiner tim och max till pulkabacken där dom åkte pulka :) på slutet gick max och andreas till någon klätterställning så jag beckah & tim åkte pulka xD haha det var kul :) iaf,har haft otroligt kul med beckah! så det måste göras om! men nu iaf har jag nog inte tid har fixat min header så det får räcka så länge :) nu ska jag dra chao :)

- när du skriver till mig så blir jag varm i hela kroppen,baby du måste veta,jag tror jag älskar dig!

2011-01-02
20:15:45

min andra halva!♥

har fixat lite med bloggen texten och så.. :)
blev väl rätt så bra? vill bara fixa min header eller vafan det heter.
men nu är detta klart.
så nu är jag nöjd :)
hejdå eller något!


jag trodde vi hade något fint ihop du och jag

2011-01-02
18:35:13

WHAT SHOULD I DO?

have been hours upon hours on end.
thought about me, you with the best of us.
not to have you here is like not to live in one world.
when I think about everything we had, everything we did to each other.
we gave each other love, but now everything is gone.
blown away by the wind around.
there is nothing we can do.
we can not save us, for it is too late.
but all I can really do is sit and hope that you will come back to me.
but what should I do?
the only thing I want.
it is to get you back.
but I know that it is only a dream.
a dream that will never come true.

2011-01-02
17:34:40

VARJE GÅNG JAG TÄNKER PÅ DIG SÅ LER JAG!

tjenixen :D hur är läget? här är det bra fan :D iaf,idag har jag inte gjort så mycket varit med Beckah vi har haft kul :D var ett tag sen vi träffades,men vi har snackat om vilket gymnasium vi ska gå på och så :) jag har bestämt mig tror jag. jag ska nog söka till Elector rockgymnasiumet :D liksom jag älskar ju musik? så det passar ju mig bra :) imorgon ska jag iaf vara med henne igen,vad ska jag mer skriva? iaf,tror jag bestämt mig att söka till Elector :) skolan är awesome,min bror gick ju där. liksom vet annars inte vad jag ska bli :s så nu får det fan bli Elector! fixat och klart. nu vet jag nog inte vad jag ska göra,gå och hitta på något eller så. om snart 1 vecka börjar vi skolan :O jusses vad tiden har gått fort :) men nu ska jag gå och hitta på något. slänger väl in någon bild eller tre :)




sista bilden bevisar vilket gymnasie jag ska gå på :D
2011-01-01
19:23:48

Fixat och klart!

Nu har jag fixat dom här smilies till bloggen :) hejdå
otroligt skönt så nu har jag äntligen sånna :D:D:D:D :thumbup:
aja,imorgon ska jag träffa min saknade Beckah!
otroligt nice,men har nog inte mer att spendera mer tid här,dom söta gubbarna är klara och fixade nu så det är ju bra?
kanske ska jag fixa någonslags presention om mig själv? kanske det,men kommer väl för det mesta blogga när jag har tid och så :) så ni alla vet! men nu ska jag nog fixa lite annat grejs!
fixa luftmadrassen och så :$ haha nejmen chao :)


gullig.com :D
2011-01-01
19:01:13

Ny blogg.

Som sagt detta är min nya blogg..
jag tröttnade på min gamla.
och det gör så otroligt ont att se dom gamla och jobbiga minnena.
så därför bestämmde jag mig för att skapa en ny,bara för skojjsskull.
kommer skriva om min vardag,lite dikter & hur jag känner och vad jag tycker och tänker oxo.
aah,jag skriver väl när jag har tid och så.
hejdå.


bjuder på en smexig bild. den kameran jag håller i.
den fick jag i julklapp,I'm so happy
!♥